Ako pomiješate običan krompir sa bilo kojim od ova 2 sastojka i mažete lice samo 4 večeri uzastopno, imaćete sjajnu i glatku kožu od kojoj 0duvijek sanjate

0

Postoji mnogo proizvoda za kožu na tržištu, ali skoro svi, nažalost, sadrže štetne hemikalije koje mogu učiniti više štete nego koristi. Međutim, postoje neki efikasni prirodni tretmani koji će vam hidrirati kožu i učiniti je sjajnom. Pogledajte o čemu je riječ.
Krompir i krastavac
Pomješajte krompir i pola krastavca u blender dok ne dobijete finu teksturu. Nežno nanesite na lice u kružnim pokretima i ostavite 25 minuta. Isperite mlakom vodom.

Krompir i limun
Pomješajte u blenderu krompir i sok od pola iscijeđenog limuna dok ne dobijete homogenu teksturu. Nanesite na lice u kružnim pokretima i ostavite 20 minuta. Isperite vodom.

Kokosovo ulje
Zagrijte kokosovo ulje i umočite vatu u nju. Natapkajte niježno kožu i masirajte ugrožena područja oko 2 minuta. Ostavite da odstoji par minuta i obrišite lice preostalom vatom. Ponovite 2 puta dnevno.

Jabukovo sirće
Pomješajte jabukovo sirće sa vodom i umočite vatu u nju. Natapkajte na lice i ostavite da prenoći. Ujutru operite lice mlakom vodom.

Zeleni čaj
Ostavite kesicu zelenog čaja da odstoji u toploj vodi nekoliko minuta. Nakon toga je izvadite i dodajte med i limunov sok. Natapkajte vatom na lice i ostavite par minuta da odstoji.

Limun
Isjecite limun na pola i direktno ga nanesite na lice u kružnim pokretima. Radite ovo 5 minuta i isperite lice hladnom vodom.

Med
Na čisto lice nanesite tanak sloj meda i ostavite da odstoji 15 minuta. Nakon toga isperite lice mlakom vodom i ponovite ovo svaki dan.

Aloe Vera
Skinite bodljikave dijelove sa aloe vere, isjecite je na kockice i iscijedite gel. Možete mazati gel na lice direktno sa biljke ili prstima. Neka vam ovo bude dnevna rutina.

Maslinovo ulje
Nanesite par kapi ulja na lice i nježno masirajte u kružnim pokretima. Ostavite par minuta i obrišite lice tkaninom potopljenom u mlaku vodu. Ponovite ovo svako veče pred spavanje.Papaja
Isecite papaju na sitne komade i dodajte med dok ne dobijete pastu. Nanesite smesu na lice i ostavite da odstoji oko 15 minuta. Isperite vodom i ponovite na redovnoj bazi.

Papaja
Isjecite papaju na sitne komade i dodajte med dok ne dobijete pastu. Nanesite smjesu na lice i ostavite da odstoji oko 15 minuta. Isperite vodom i ponovite na redovnoj bazi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)