Ovo nikada ne bi trebalo kupovati u KINESKIM PRODAVNICAMA: Miris nije najgori, ovo će vas ŠOKIRATI

0

Dok kupnja u kineskim trgovinama može ponuditi i financijsku dobit i užitak, preporučljivo je biti oprezan i donositi informirane odluke pri kupnji određenih artikala.
Unatoč reputaciji kineskih trgovina po pristupačnim cijenama, postoje određeni proizvodi koji možda ne zadovoljavaju standarde kvalitete, sigurnosti ili dugotrajnosti, zbog čega ih je potrebno u potpunosti izbjegavati ili pažljivo razmisliti prije kupnje.
Svijet tehnologije ispunjen je širokim spektrom elektroničkih i električnih uređaja.
U kineskim je trgovinama uobičajeno pronaći pristupačnu elektroniku; međutim, pouzdanost ovih proizvoda može biti neizvjesna. Postoji mogućnost susreta s uređajima koji nisu kompatibilni, uređajima koji ne rade ispravno i komponentama koje su sklone kvaru.

Igračke dizajnirane posebno za djecu.
Sigurnost vaše djece uvijek bi trebala biti prioritet, posebno kada se radi o igračkama kupljenim u kineskim trgovinama. Važno je napomenuti da se mnoge od ovih igračaka ne pridržavaju rigoroznih sigurnosnih standarda i često sadrže opasne tvari poput olova.

Područje ljepote obuhvaća i kozmetiku i proizvode za njegu kože.
Postoji potencijalni rizik za vašu kožu kada koristite kozmetičke proizvode lošije kvalitete jer mogu sadržavati štetne kemikalije. Osim toga, mogu postojati sumnje u njihovu učinkovitost i dugotrajnost.

Odjeća i obuća
Iako kineske trgovine mogu ponuditi povoljne opcije odjeće i obuće, važno je napomenuti da vještina izrade i korišteni materijali možda neće zadovoljiti visoke standarde. Uobičajeno je da ti proizvodi imaju kratak vijek trajanja i ne nalikuju reklamiranim slikama na društvenim platformama.

Alati i uređaji koji se obično nalaze u kućanstvima.
Jeftini alati i kućanski aparati uvezeni iz Kine mogu imati tendenciju da budu lomljivi i loše konstruirani, što može dovesti do nezgoda ili problema s radom.

Baterije
Kapacitet kineskih baterija često je ispod navedenih specifikacija, što zauzvrat predstavlja potencijalnu sigurnosnu opasnost.

Sportska oprema i oprema koja se koristi za sport.
Za one koji svoje sportske bavljenje shvaćaju ozbiljno, savjetuje se da se klone sportske opreme koja dolazi iz jeftinih izvora jer može predstavljati probleme s kvalitetom i učinkom.
Zaštita proizvoda i osiguranje njihove autentičnosti od iznimne su važnosti.
Kupnja proizvoda zaštićenih robnim markama, kao što je lažna dizajnerska odjeća, može biti protivzakonita i podložna kaznama. Nadalje, kalibar ove robe često znatno zaostaje za mjerilima koja su postavili autentični proizvođači.

Automobilske komponente i prateći artikli
Kada je riječ o autodijelovima, sigurnost je ključna. Odabir jeftinih komponenti ispod standarda od kineskih trgovaca može ugroziti vašu sigurnost tijekom vožnje.
Kako navode iz Stila, pri kupnji je važno dati prednost kvaliteti i sigurnosti, bez obzira na cijenu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)