Dajte krastavcima običnu sodu bikarbonu i ubrat ćete kante: Nose NON-STOP od juna do jeseni!

0

Dok je sezona krastavaca u punom jeku, ključno je shvatiti važnost pružanja odgovarajuće njege grmovima krastavaca ako želite uživati ​​u obilnoj berbi.
Ako želite povećati svoju produktivnost i postići još bolje rezultate, imamo nekoliko savjeta za vas. Danas ćemo podijeliti metodu koja koristi svakodnevnu upotrebu sode bikarbone za poboljšanje vaših rezultata. Slijedeći upute YouTube kanala GENERAL’SKIJ SAD, možete otključati puni potencijal ovog nadaleko priznatog i svestranog sastojka.
Ne samo da će ovaj proizvod pružiti izvanredne rezultate čišćenja vašeg doma, već je svoju učinkovitost pokazao iu vrtu. Djeluje i kao antifungalno i kao antibakterijsko sredstvo, osiguravajući sigurnost za vaše zdravlje i okoliš. Nadalje, nudi relativnu učinkovitost u borbi protiv raznih biljnih bolesti. Korištenjem ovog proizvoda možete učinkovito spriječiti pepelnicu, čest problem s kojim se biljke krastavaca suočavaju.
Soda se pokazala vrlo učinkovitom u odbijanju lisnih uši i grinja bez nanošenja štete biljkama ili korisnim kukcima. Njegova najveća korist leži u sposobnosti da služi kao preventivna mjera kada se primijeni prije nego što se bolest pojavi ili kod početnih znakova zaraze. Međutim, važno je napomenuti da ako je bolest već uzela maha i brzo napreduje, učinkovitost ovog spreja može biti smanjena.

Postoji zahtjev za:
Da biste napravili otopinu, pomiješajte 10 litara tople vode s 2 žlice sode bikarbone i 50 grama sapuna za pranje rublja.

pristup:
Započnite dodavanjem 10 litara tople vode u kantu. Zatim pomiješajte sodu bikarbonu i naribani sapun za pranje rublja u maloj posudi. Nakon miješanja, ulijte otopinu u kantu s preostalom vodom i temeljito promiješajte. Prebacite otopinu u bocu s raspršivačem. Preporuča se prskanje grmova krastavaca svakih 10-14 dana, osobito nakon padalina, jer vlaga može potaknuti rast gljivičnih bolesti. Osigurajte da je cijela biljka, uključujući i donje strane lišća, poprskana. Da biste spriječili opekline lišća, preporučljivo je prskati po oblačnom vremenu, rano ujutro ili navečer.

Neka vam se sreća nasmiješi!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)