Uncategorized

Genijalan trik za čišćenje fuga i pločica u kupatilu: SVA BUĐ ODMAH NESTAJE, BEZ RIBANJA

Sigurno vam se dogodilo da prilikom čišćenja kupatila, fuge i dalje budu prljave i čini vam se da nijedno hemijsko sredstvo ne može da ukloni plijesan koja se na njima stvorila. Ali jedan profesionalac koji se bavi čišćenjem domova otkrio je super trik kako da uklonite buđ sa fuga i to preko noći, bez imalo ribanja, piše krstarica.


Sve što je potrebno uraditi je uzeti komad papirnatog ubrusa ili salvete (toalet papir je previše mek i prebrzo bi se raspao), saviti ga i staviti na fuge. Nakon što ste to učinili, taj komad ubrusa prelijte s malo izbjeljivača i ostaviti da se namače do 60 minuta.
Nakon što podignete ubrus, buđ jednostavno nestaje. Zvuči apsolutno genijalno, ali neki pratioci ovog stručnjaka baš i nisu uvjereni.
„Nikad nisam vjerovao u ovo, ali kada sam pokušao, bio sam šokiran i tako srećan, molim vas, pokušajte“, komentarisao je jedan korisnik TikToka, dok je drugi dodao: „Moja mama se kune u ovu metodu, stvarno djeluje.“
Međutim, treći je napisao: „Ovo neće riješiti problem. Izbjeljivač ne ubija plesan, on je izbeljuje i kada se plijesan vrati svaki put će biti sve gore.“
Umesto toga, drugi korisnik TikToka predložio je korišćenje alkoholnog sirćeta umjesto izbjeljivača, što zvuči kao malo nežnije rešenje.
„Upotrebite sodu bikarbonu i izbeljivač za nanošenje paste i isperite nakon 30 minuta, zahvalite mi kasnije“, predložio je drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)