Uncategorized

SRPSKI TRAVAR OTKRIVA VIJEKOVIMA ČUVANU TAJNU Skuhajte čaj od ove biljke i za 10 dana će nestati svi otrovi iz vašeg organizma

Nebojša Stamenović, javnosti poznatiji kao Neša Travka može da nabroji više zanimanja kojima se bavio, ali mu je u krvi zdrava hrana i zdrava ishrana pa se poslednjih godina posvetio upravo tome.
Neša Travka je ekoturizmolog, autoelektričar, keramičar, vatrogasac, a sada travar, kulinar, planinar. Bio je nekada i šef hilandarske kuhinje odakle je poneo najvrednija iskustva. Boravka na Hilandaru se seća po tome što je morao da kuva za puno monaha i po pasilju sa bosiljkom.
U ove dane kada haraju virusi, malo šta prija kao šolja toplog čaja. Osim što fino ugreju, oni svojim nevidljivim, ali izuzetno korisnim sastojcima blagotvorno deluju na ceo organizam.
Ipak, vrlo je važno znati koji je čaj za koju boljku, kao i kako ga pravilno spremiti. Najpoznatiji travar s juga Srbije otkriva kako da izbacite sve otrove iz organizma i ojačate imunitet .
“U starom Rimu kičica je bila poznata kao trava od 1.000 zlatniкa, jer se plaćala zlatom. Izbacuje otrove iz jetre, čisti кrv, obara visoкu temperaturu, koristi se i poslije hemio i radio terapije, ali i kao prah za rane koje sporo zarastaju”, priča Neša.

Priprema i upotreba:
Kašičicu kičice stavite u provrelu vodu, pustite da odstoji 10 do 15 minuta, procedite i pijte nekoliko puta na dan.
Skoro sve čajeve treba da pijete desetak dana, pa isto toliko da pauzirate.

ALO.RS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)