Uncategorized

NAJMOĆNIJI ČISTAČ ORGANIZMA: Za 24 sata izbacuje sve otrove – toliko je jak da ga možete piti SAMO 2 PUTA GODIŠNJE!

Živimo u doba kada je detoksikacija organizma postala imperativ. Stres, zagađenje, hrana puna aditiva, lijekovi, alkohol i duhan koje konzumiramo stvaraju pravu deponiju štetnih tvari u našim tijelima koje trajno truju naša tijela.
Svi ovi štetni otrovi ispuštaju svoje djelovanje u naš krvotok i tako dopiru do svakog organa. Iz priloga možete jasno razumjeti zašto je toliko važno redovno uklanjati štetne tvari nakupljene u tijelu.
Ali podjednako je važno odabrati odgovarajuću, efikasnu i istovremeno bezbednu metodu. Nudimo vam recept za takav tretman detoksikacije koji će ukloniti toksine iz vašeg tijela efikasnije od bilo koje druge metode.
Čarobni eliksir od bijelog luka i crnog vina može osloboditi vaše tijelo viška soli i masnoća, rješavajući nadutost i višak kilograma. Tradicionalno se koristi dugi niz godina i pokazao se kao vrlo efikasan.
Našem tijelu je ponekad potrebno čišćenje, a ovaj prirodni lijek pomaže u izbacivanju toksina i poboljšanju cirkulacije.
Oni koji su ga probali tvrde da vam može ublažiti stres i hronični umor!

Sastojci:
12 čena belog luka,
pola litre crnog vina (može se koristiti i kupinovo vino).
Priprema:
Operite i nasjeckajte bijeli luk i stavite u staklenu flašu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvati na tamnom mestu 2 nedelje, protresti nekoliko puta dnevno.
Nakon dvije sedmice napitak procijedite i prelijte u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom jednog meseca.
NAPOMENA: Ovo je moćan prirodni tretman, pa ostavite 6 mjeseci između tretmana tako da ga trebate koristiti samo dva puta godišnje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)