Uncategorized

DJEV0JČICA zalutala u ogromno polje kukuruza: Cijelu noć tragali za njom, a trenutak kada su je našli ZALEDIO sve – evo ko je bio pored nje!

Kada je oko 20:30 prijavljen nestanak trogodišnje djevojčice iz njenog doma u Missouriju , preko 100 ljudi se uključilo u potragu, koristeći avione, agencije za provođenje zakona i pse za potragu i spašavanje.
Djevojčica se izgubila, ali nije bila sama. Sa sobom je imala malog zaštitnika – porodičnog jorkširskog terijera koji je odbijao da je napusti.
Yorkie pratio je djevojčicu u polje kukuruza manje od četvrt milje od mjesta gdje su živjeli. Jutro nakon što su njih dvoje nestali, još uvijek nisu pronađeni.
Formirana je linija za pretragu za izgubljenom djevojčicom. Nešto poslije 8 sati ujutro, oko 12 sati nakon što je djevojčica nestala, psi tragači su počeli da laju, a oni su zauzvrat čuli sićušni, razdragani lavež.
Lavež je bio od psa, koji je cijelu noć ostao kraj svoje djevojčice. Tragači su pratili zvukove i pronašli jorkija kako laje pored devojke, koja je bila nepovređena osim nekoliko ujeda komaraca.
Ovaj pas je pazio na nju i pomogao da tragače odvedu pravo do nje. Možda bi ovaj pas trebao dobiti novo ime, Heroj, jer ovaj srećan završetak možda ne bi bio moguć bez njega!

Video je pregledan preko deset miliona, a neki su ostavili svoj komentar.
– Pas kome ne treba govoriti da je dobar dečko. On već zna.
– Dobro da je pas bio sa njom, tako sladak
– 12 sati je bilo kao vječnost i za mamu i za kćer. Drago mi je da je bilo dovoljno toplo.
– Zamislite da se ponovo izgubila u rekonstrukciji
– Taj pas je tako nevjerovatan

Molimo, PODIJELITE ovo sa prijateljima i porodicom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)