Uncategorized

GRINJE I PRAŠINA ĆE NESTATI UZ SAMO 1 SASTOJAK :Ovako treba da perete posteljinu i jastuke kako bi bilo bezbjedno za zdravlje!

Posao koji je često naporan i domaćice bi nikako mogle bez njega.
Većina žena pere posteljinu otprilike jednom tjedno, a često i tri puta tjedno. Unatoč tome, mnogi se ljudi ne sjećaju da su jastučići također optimalno mjesto gdje čekaju znoj, zemlja, prašina i brojni mikroorganizmi.
TikTok je neformalna zajednica u kojoj svatko dijeli dio svoje preporuke, ali treba biti oprezan i uočiti prave stvari koje rade.
Gospođa poznata na TikTok mreži ima profil mama_mila, dijeli metode za oživljavanje i čišćenje doma, a ovoga puta ima i video sa svojim poklonicima u kojem pokazuje kako ulje eukaliptusa za pomlađivanje miješa sa sredstvom za čišćenje odjeće za pranje jastuka . Sve što trebate učiniti je staviti jastučiće u mašinu, dodati tekuće sredstvo za čišćenje odjeće i dvije kapi ulja
Jastučići su umjereno jednostavni za sušenje u sušilici tako da se polože u ravninu, au slučaju da se teniska loptica osušena u sušilici treba dodati kako se ne bi uništili.
Trebalo bi ih oprati u tom smjeru, u slučaju da se ova gospođa prihvati, kao sat jer su vrvi od mikroba, i unatoč činjenici da bi to mnogima moglo izgledati kao krajnje nadmoćna pozicija, postoji u njemu nema izvanrednog načina razmišljanja i mogu se očistiti brzo i vješto.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)