Uncategorized

OTERAĆETE MRAVE BEZ PO MUKE UZ SAMO 1 STVAR: Mučite se sa ovim PROBLEMOM svaki dan, a REŠENJE vam je ISPRED NOSA

Kada je popijete ujutru nikako ne bacajte talog od kafe! Njega možete iskoristiti za održavanje domaćinstva na sledeći način:
Ako primetite mrave u kuhinji, na terasi ili bilo gde u stanu dovoljno je da na tacnu stavite talog iz dve šoljice i mravi će se povući jer zapravo beže od tog mirisa. U slučaju da imate baštu a primetili ste puževe, pospite talog od kafe oko cveća i neće ih više biti.
Talog od kafe pomešajte s vodom kojom zalivate cveće i dobićete prirodnu prehranu za svoje biljke.
Koristite ga za piling i anticelulit masažu. Grube čestice i kiseli sadržaj kafe deluje kao savršen piling za kožu. Pomešajte talog kafe s malo vode i kokosovim uljem i koristite pri tuširanju jer efikasno skida mrtve ćelije sa kože. To vam može pomoći da smanjite celulit masažom baš na tim mestima gde ga ima.
Stavite osušeni prah od kafe u teglicu bez poklopca ili umotajte u salvetu i stavite u frižider. Kafa u ovom slučaju deluje kao prirodni osveživač, jer će pokupiti sve neprijatne mirise od namirnica.
Kada ljuštite luk ili pripremate ribu, protrljajte ruke talogom od kafe. Miris ovih namirnica sa vaših dlanova i prstiju brže će nestati.
Pomoću štapića za uši nanesite talog od kafe na ogrebotine na drvenom nameštaju i ostavite desetak minuta da odstoji, a onda obrišite pamučnom krpom. Oštećenja na drvenim delovima biće manje vidljiva.

(Espreso/Informer)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)