Uncategorized

RIJEŠITE SE ZAUVIJEK VOĆNIH MUŠICA UZ JEDNOSTAVAN TRIK: Bez hemikalija, bez otrova, sve već imate u kuhinji

Na internetu se danas može naučiti svašta, a danas je tu savjet kako da se riješite voćnih muha!
Iako djeluju bezazleno i neprimjetno, što i jesu kada govorimo o jednoj ili dvije mušice, one vrlo brzo mogu da naprave pravu pometnju u našim domovima, a da stvar bude gora, protiv njih uglavnom ne pomažu ni sprejevi za bube.
Međutim, jedna korisnica TikToka objavila je video u kom priča kako ima problem sa ovim ljetnjim bubicama, kao i na koji način uspijeva da ih se otarasi i to samo uz pomoć plastične posude i “mamca”.
Naime, ona ima običaj da zgnječi malo voća i stavi ga na dno plastične posude, a zatim tu posudu prekrije providnom folijom.
-Evo kako da se lako riješiti voćnih mušica – ako je vaša kuhinja kao moja, onda su ove svuda. Uzmite posudu i zgnječite malo voća, ja sam odabrala jagode. Onda ćete posudu pokriti providnom folijom i probušit ćete vrlo male rupe na vrhu. Zatim je samo ostavite na pultu. Mušice će privući miris voća, ulaziće kroz male rupice kako bi došle do njega, a više neće moći da izađu i zauvijek će biti zarobljene – objasnila je u videu koji je ubrzo postao viralan.
Naš savjet je samo da redovno bacate voće, odnosno posudu, jer bi odatle mogao da počne da se širi neprijatan miris.

NOVI.BA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)