Uncategorized

UBJEDLJIVO NAJB0LJI TRIK ZA ZALIVANJE CVIJEĆA: Nikada više nećete brinuti da li ima dovoljno VODE!

Čest problem ljeti je briga o tome ko će vam zalivati biljke dok ste na odmoru, ali i za to postoji riješenje.
Počinju praznici i godišnji odmori kada će mnogi otputovati negdje i neće moći da zalivaju i njeguju biljke, pa je jedna Tiktokerka podjelila genijalnu ideju kako da ih zalivate dok ste na odmoru, ne tražeći nikoga da uradi to za vas s vremena na vrijeme.
Kako piše Metro, ​​Džastin Šenon otkrila je svojim pratiocima jednostavan trik za koji su vam potrebni traka i lonac vode. U videu je pokazala kako da napuni saksiju vodom i otkine komad pamučne makrame špage za svaku svoju biljku; pa se jedan kraj kanapa stavi u posudu sa vodom koja mora da bude viša od biljaka, a drugi zakopa duboko u zemlju. Napravila ga je za svaku biljku tako što ih je sve stavila oko posude sa vodom i na svaku stavila kanap; pa je dozvolila svojim biljkama da „sisaju” vodu preko povodca kao da „piju na slamčicu”.
Po povratku sa 12-dnevnog odmora, djevojka je snimila još jedan snimak na kome je pokazala da je lonac vode dočeka gotovo prazan. – Srećan sam što mogu da kažem da biljke dobro izgledaju i uspijevaju! – rekla je ona na snimku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)