Uncategorized

Uništite bilo koje ciste i miome: Samo pomiješajte ova 2 sastojka, nevjerovatna kombinacija je izuzetno učinkovita u liječenju

Ovaj lijek koji ćemo vam predstaviti ima samo 2 sastojka, ali je izuzetno učinkovit u borbi s mnogo različitih zdravstvenih problema, posebno za ciste i miome.
Prvi sastojak ovog lijeka je čuvarkuća, naširoko korisna biljka koju su u početku uzgajali Rimljani i Grci.
Latinski naziv čuvarkuće znači “uvijek živi”, a ova biljka je definitivno zaslužuje svoje ime jer nudi brojne ljekovite nutrijente, posebno kada je riječ o liječenju ciste i mioma.

Narodni lijek protiv ciste i mioma
Sastojci:

– 300 g lišća čuvarkuće
– 500 g meda

Priprema:
Prvo, nasjeckajte lišće čuvarkuće i dodajte med poslije. Neka tako odstoji 2-3 dana, sve dok se sastojci potpuno ne natope.
Kako koristiti:
Konzumirajte lijek ujutro, na prazan želudac, prije nego što jedete ili pijete bilo šta drugo. Nemojte konzumirati ništa narednih 2 sata.
Ovaj lijek ima sposobnost da stimulira metabolizam i očistiti tijelo od toksina. Čak i ruski liječnici preporučuju ovaj lijek, s obzirom na činjenicu da je izuzetno koristan u slučajevima kardiovaskularnih bolesti.
Na kraju, kao što je spomenuto u samom početku, ova nevjerojatna kombinacija je izuzetno učinkovita u liječenju cista jajnika i mioma maternice.

Izvor. novonovo.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)