Uncategorized

JEFTIN, A M0ĆAN NAPITAK ZA MRŠAVLJENJE OD 2 SASTOJKA: Istopite salo na stomaku bez gladovanja (RECEPT)

Cimet je najbolji prirodan izvor gvožđa, mangana, cinka, bakra i kalcijuma, a koristi se se za opuštanje i jačanje imuniteta.
Takođe, naučno je dokazano da pola kašičice cimeta može da smanji nivo insulina u krvi, a pomaže i kod smanjenja lošeg holesterola. Ovaj začin je vrlo koristan za cijeli organizam, a pomaže i u mršavljenju tako što povećava temepraturu tijela i na taj način topi masne naslage. U nastavku teksta možete da pročitate kako da napravite napitak za mršavljenje sa cimetom i mlijekom, koji se pije pred spavanje, ali kako da biste primijetili rezultate morate i isharnu malo da korigujete. Trudite se da jedete zdravije i da izbjegavate bijelo brašno i šećere. Ovaj moćan napitak će pomoći da izgubite salo u predelu stomaka, ali manje ćete izgubiti na drugim kritičnim mestima kao što su butine, zadnjica i noge.

Sastojci:
480 ml mlijeka
1 kašika cimeta

Priprema:
Mlijeko sipajte u šerpu i dodajte cimet. Kuhajte dok ne krene da ključa, ali nemojte da dozvolite da proključa. Pokrijte i sačekajte da se ohladi. Konzumirajte napitak prije spavanja.

Izvor: Stvar ukusa

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)