NAJBRŽI I NAJJEFTINIJI NAČIN DA OČISTITE BIJELE PATIKE:Mama otkrila sjajan trik – treba vam samo 1 SASTOJAK!

0

Jedna majka i domaćica pronašle su briljantan štos na najvještijoj metodi čišćenja bijelih cipela u kratkom roku i uz minimalne troškove.
Bijele cipele dobro se uklapaju u svaki stil, idu uz aktivnu odjeću i mogu se nositi s haljinom i suknjom. One su u biti prioritetni komad obuće koji velika većina posjeduje u dućanu cipela.
U svakom slučaju, svaki pojedinac koji ih ima bori se da se ne zaprlja, vidi kako hodaju ili dok su vani u otvorenom vozilu, pazi da ga nitko ne zgazi, a nakon toga kada u ovom trenutku ne budu potpuno bijeli kao prije shopping, slijede pitanja kako ih očistiti.
Da li bi im bilo dobro da se peru u perilici rublja, koliko, zamislite scenarij gdje se samounište i razna pitanja
Majka dvoje djece, Carolina iz Australije, otkrila je ključ za čišćenje bijelih cipela. Podijelila je pametan štos na svom TikTok profilu za minimalan trošak zbog kojeg će izgledati kao da su izašli iz trgovine.
Sve što stvarno želite je stara četkica i pasta za zube, najbolja za posvjetljivanje zubi. Cijelu cipelu prekrijte ljepilom, kako ne biste završili s nagnutom bijelom površinom. Prenesite ih da predstavljaju nekoliko trenutaka, a zatim ih obrišite starom tkaninom. Bit ćete zapanjeni ishodom.
Pojedinci koji su pokušali ovaj štos ispod videa sastavili su svoje dojmove i to sasvim sigurne.
“Tvrdim, radi uz minimalne troškove”, bila je jedna od primjedbi. Dio savjeta prijatelja za čišćenje bili su različiti predmeti, na primjer, pekač ili dječje maramice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)