Uncategorized

KAD OVO PROČITATE, KOŠTICE OD LUBENICE VIŠE NIKAD NEĆETE BACATI:Ovako se pravi napitak koji radikalno čisti crijeva!

Od sjemenki lubenice možete napraviti nevjerojatno koristan napitak.
Često ćemo odbaciti sjemenke lubenice ne znajući da one, kad god se tretiraju na ispravan način, mogu biti vrlo vrijedne za dobrobit.
Da bi se iskoristilo svako od svojstava rekuperacije, sjeme treba probušiti, samljeti ili zagrijati kako bi se dobila vrijedna tvar.
Sjemenke lubenice sadrže dijetalna vlakna vitalna za tipičan rad gastrointestinalnog sustava, pomažu kod probavnih parazita, kao i u liječenju žutice, vodenih bolesti i iritacija u tijelu.
Sjemenke lubenice sadrže tvar citrulin, koja djeluje kao ojačanje stanica, pospješuje proširenje vena i ima koristan učinak na aterosklerozu, hipertenziju, anginu pektoris i erektilne poremećaje kod muškaraca.
Čaj od sjemenki lubenice jedan je od najnevjerojatnijih lijekova za pročišćavanje bubrega, probavnih organa i mokraćnog mjehura.
Ovako se radi:
Upotrijebite 4 žlice samo novih sjemenki lubenice, koje se izgnječete ili izlomite u blenderu i 15 minuta pjenušate u 2 litre vode. Ovu svotu treba kružiti i piti tijekom dva dana, a treći dan je pauza.
Ciklus se posljedično nastavlja znatno dugo u sličnim vremenskim okvirima dugim razmacima svrhe s jednim danom pauze.
Sjemenke lubenice jačaju srce, ali i svaki mišić u tijelu.
Korištenje ovih sjemenki, bilo kao čaj ili zalogaj, također je propisano za jačanje pamćenja i fokusa, a u svakom slučaju, za sjaj i izvrsnost kože.
Sjemenke lubenice izvrstan su uređaj, kao i sama lubenica, koja pomaže u pokretanju i snazi ​​kod muškaraca.
Čaj od sjemenki također se preporučuje dijabetičarima za liječenje dijabetesa tipa 2.
Sjemenke lubenice su izvanredan izvor magnezija, željeza, hranjivih tvari A, B, C, staničnog pojačanja, kalcija, kalija, mangana i niacina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)