OVO VAM APSOLUTNO NITI JEDAN FARMACEUT NEĆE REĆI: Čudesni prijeki PRIRODNI LIJEK ZA KOSTI

-Tijelo koristi kalcij za puno važnih stvari. Kalcij normalizira rad živaca i mišića, regulira otkucaje srca, omogućuje zgrušavanje krvi i pomaže spavanju. Također pomaže u prevenciji osteoporoze i izgradnji koštane mase.
Također je neophodan za pravilno funkcioniranje imunoloških stanica te za zdravu kosu i kožu.
Gubitak kalcija iz tijela može biti uzrokovan nizom stvari, a prije svega dugotrajnim sjedenjem, kavom, alkoholom i gaziranim pićima. Nedostatak kalcija češći je kod trudnica i žena u menopauzi, starijih osoba i onih s probavnim problemima.
Najbolji prirodni izvor kalcija su ljuske jajeta koje sadrže 90% minerala. Budući da je kemijski sastav ljuske jajeta gotovo identičan sastavu ljudskih kostiju i zuba, tijelo je brzo apsorbira.
Ne samo da liječi simptome nedostatka kalcija i sprječava razvoj osteoporoze, već također pomaže u snižavanju kolesterola i krvnog tlaka te potiče koštanu srž na proizvodnju krvnih stanica u većim dozama.
Štoviše, ljuska jajeta sadrži željezo, bakar, mangan, cink, fluor, fosfor, krom i molibden. Mljevena ljuska jajeta prirodan je i vrlo učinkovit dodatak kalciju koji mnogi stručnjaci preporučuju. Preporučena dnevna doza kreće se od 1,5 do 3 grama mljevene ljuske jajeta, ovisno o dobi.
Štitnjača Osam jaja očistite i osušite ljuske, zgnječite ih, prelijte sokom od dva limuna i ostavite nekoliko dana u hladnjaku. Tekućinu procijedite i pomiješajte s litrom rakije i kilogramom meda kad se ljuske raspadnu. Prenijeti predstavljati sedam dana prije upotrebe. Dva do četiri puta dnevno, nakon jela, uzimati po jednu žlicu.
Za čišćenje krvi i jačanje organizma dobro operite četiri do pet jaja i razmutite ih u tri litre vode. Vodu s ljuskama držite u ledenoj škrinji tjedan dana i koristite je kao vodu za piće. Svaki dan popijte dvije do tri čaše vode s malom količinom limunovog soka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top