STAVITE OVO U NOVČANIK i PARE će vam bukvalno upadat u njega: KO JE PROBAO NIJE SE POKAJAO

Najjače dejstvo tri biljne amajlije za privlačenje novca! Evo šta valja nositi u novčaniku…
Ritualni značaj biljaka oduvek je poznat mnogim narodima, a neke od njih se redovno upotrebljavaju kao amajlije za privlačenje sreće, ljubavi i bogatstva.
Razne obredne upotrebe ima, recimo, žalfija koju zbog moćnog mirisa i jakih ulja koriste da se okadi kuća. Smatra se da može da odagna negativnu energiju i osveži prostor u koji će ući zdravlje i obilje.
Nana se poštuje i koristi često zbog zdravstvenih koristi, a u ritualima se koristi kao amajlija za zaštitu porodice i njenog blagostanja.
Treća biljka koja se koristi u brojnim obredima za privlačenje bogatstva je lovor. Njegovo mirišljavo lišće je rado upotrebljavan začin, a ima i ljekovita svojstva. Međutim, vjerovanje kaže da ga treba držati u kući, na tajnim mjestima gdje stoji vaša “zlatna rezerva” para.
Bilo koji od ova tri listića, smatra se u narodu, vrijedi držati u novčaniku, kako bi se u njega stalno slivao novac. Na svaku potrošenu novčanicu doći će tri, kažu stari, ako se pametno troši a poštuje sve ono na šta ga potrošite.
Takođe, novčanice u novčaniku treba da budu uredno složene, a iz njega obavezno izbacite stare račune i priznanice. Njih treba čuvati u posebnoj kutiji u kući, a i nju valja redovno sređivati.
(Stil/Lepa i Srećna)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top