KANTARIONOVO ULJE IZBJELJUJE ZUBE, JAČA KOSU I KRVNE SUDOVE:Rezultati već za 14 dana, ali ako pijete ove lijekove – OPREZ!

0

Momilo Antonijevi, narodni travar, govorio je o dobrobitima gospine trave na zdravlje.
Tijekom gostovanja u “Vikendu na K1” narodni travar Momilo Antonijevi govorio je o ljekovitosti biljaka i načinu na koji one pomažu u liječenju raznih bolesti. Tako je izdvojio one koji su iznimno vrijedni kada je važno pročistiti asortiman “štetnosti” od zagađenog zraka, a dodatno je govorio o prednostima gospine trave.
Javni uzgajivač objasnio je kako se dobiva ulje od kanarije.
“Najbolji način čuvanja ulja gospine trave je u tamnim staklenim bocama. Ulje gospine trave mora biti rubin crvene boje. Ako sami napravite ulje gospine trave, nema razlike između interne upotrebe i izvana.Pravi se tako da se teglica napuni gospinom travom i ulije ulje nakon sto se svijezi cvjetovi gospine trave suse jedan dan da se skine voda.Moze maslinovo ulje ili hladno presano suncokretovo ulje koje ja koristim .Od tog trenutka pa nadalje neka stoji na suncu negdje oko 40 dana.Moje iskustvo traje dva mjeseca i završava se tijekom ljeta.Nakon što ga procijedite možete koristiti za liječenje svih posjekotina,opekotina,rana i uboda , prema riječima travara.
Prema riječima Momila Antonijevia, najvažnije je truditi se, a rezultati će doći.

“Također se preporučuje osobama koje boluju od hemoroida jer jako dobro djeluje na jačanje krvnih žila. Preporučuje se osobama koje boluju od gastritisa, čira na dvanaesniku ili želucu zbog njegove izuzetne sposobnosti regeneracije želučane sluznice pri korištenju interno Gospina trava je biljka Prozac je najbolji lijek za depresiju jer ima najjače antidepresivno djelovanje od svih biljaka.
S gospinom travom ne možemo pretjerivati, ali s obzirom da često dolazi u interakciju s drugim lijekovima, moramo biti dodatno oprezni. Kad koristite gospinu travu, budite oprezni ako uzimate lijekove za razrjeđivanje krvi, lijekove za visoki tlak ili kontracepcijske pilule. Ako uzimate gospinu travu, kontracepcijske pilule neće djelovati. To je zbunjujuća biljka, s iznimno zapanjujućim komadom. Ustrajnost je najvažnija kvaliteta ove i drugih biljaka. Nakon dva tjedna stalne upotrebe gospine trave počinju se javljati prvi učinci. Gospina trava je izvrsna za izbjeljivanje zubi i kose. Možete ga ispljunuti nakon što ste njime prali zube oko dvije do tri minute. To je bitno učiniti nakon pranja zuba pastom za zube. Nakon 7-8 dana Vaši zubi će biti fascinantno bijeli. Jedina zabluda je da se kantarionovo ulje često koristilo za sunčanje. To se ne radi jer našu kožu čini osjetljivijom na sunce. Prema narodnom travaru Momilu Antonijeviu, “gospinu travu mozete koristiti ako izgorite na suncu, pa dodjite kuci i namazite se”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)