Ovaj starinski napitak je spas: OBNOVIĆE VAŠU JETRU, a pogledajte za šta je još dobar!

Surutka je nus proizvod koji nastaje pri proizvodnji sira. Organizovano industrijski proizvodnja surutke počela je tek četrdesetih godina dvadesteog vijeka. Kroz istoriju su bake naših baka koristile surutku kao lijek.
Surutka se koristi prilikom svih problema sa jetrom uključujući masnu jetru, oštećenu jetru usljed virusnih oboljenja (hepatitis, žutica ), jetru koja je natečena, i posebno jetru opterećenu pretjeranom konzumacijom alk ohola, masne i nezdrave hrane.
Terapija surutkom provodi se u dužem vremenskom periodu tako što se svakodnevno konzumira čaša surutke. Surutka će doprinjeti regeneraciji, čišćenju, i oporavku oboljele jetre ako se uporno i redovno koristi.
Naravno jako je bitno da se prestane sa štetnim djelovanjem i ishranom koji nastavljaju uništavati jetru kao što su alk ohol, jako masna hrana i procesirana hrana i druge štetne materije.
Surutka može pomoći i pri mršavljenju jer sadrži mnoštvo proteina koji povećavaju mišićnu masu i daju osjećaj sitosti uz malu količinu kalorija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top