Uncategorized

POZVAO JE 32 PRIJATELJA IZ VRTIĆA NA PROSLAVU 6. R0ĐENDANA, ALI SE NITKO NIJE POJAVIO. JEDAN LOKALNI NOVINAR JE SVE PROMIJENIO!

Fotografija tužnog dječaka se brzo proširila internetom!
Šestogodišnjak iz Arizone postao je hit na internetu nakon što je objavljena tužna fotografija na kojoj sjedi sam za velikim stolom punim papirnatih tanjura i pizza. Radilo se o dječakovoj rođendanskoj proslavi na kojoj se nitko nije pojavio.
Teddy Mazzini (6) pozvao je 32 prijatelja iz vrtića na proslavu rođendana u pizzeriju Peter Piper Pizza u Tucsonu u nedjelju poslijepodne, no nitko od pozvanih nije došao.
Ondje se našao lokalni novinar Nick VinZant koji je objavio fotografiju Teddyja samog za stolom na Facebooku i zamolio svoje prijatelje da Teddyju čestitaju rođendan kad su ga već prijatelji ostavili na cjedilu.
Fotografija se brzo proširila internetom, a zapela je za oko i članovima NBA tima Phoenix Suns kao i nogometnog Phoenix Rising, koji su Teddyja pozvali da rođendan proslavi na njihovim utakmicama.
Majka dječaka Sil rekla je za ABC15 da je poslala 32 pozivnice. Nekolicina roditelja je odgovorila i ispričala se drugim obavezama, dok se velik dio jednostavno nije pojavio.
– Dosta mi je organizacije proslava za neko vrijeme – rekla je Sil Mazzini i dodala da će obiteljsku proslavu imati u ponedjeljak. Tad će pročitati sve poruke podrške koje je mali Teddy primio preko interneta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)