Uncategorized

STAVITE OVO NA DNO SAKSIJE I BILJKE ĆE VAM BITI ZDRAVIJE I LJEPŠE NEGO IKAD:Genijalan trik u koji se cvjećari kunu!

Nijedna biljka se neće smanjiti
U slučaju da imate puno starih pelena koje nikada niste koristili ili iz kojih je vaše dijete izraslo, opustite se, one zapravo vrijede. Pelene su idealne za zadržavanje vlage od cvjetova. Samo stavite pelenu na donji dio lonca i cvjetovi će biti ljupki, raskošniji i prizemniji nego bilo koji drugi put.
Tako će se vlaga dulje zadržati u zemlji i dulje zadržati cvat. Pelena se pretvara u malu zalihu, koja sprema vodu za cvjetove. Cvjetovi cvjetaju kako bi dobili vlagu i poduprli preostale dijelove biljaka. S tim u vezi, nećete morati neprestano razmišljati o zalivanju cvjetova, a sredinom godine bit će vam lakše pratiti to.
Faza 1:
Na donji dio posude stavite malo suhe kore stabla pomiješane sa zemljom iz starih lonaca. Napravite otvore za pelene tako da se voda može iscrpiti (ne do ekstrema). Stavite pelenu u lonac.
Faza 2:
Stavite polovicu prljavštine koju ste htjeli staviti u lonac preko pelene.
Faza 3:
Rasporedite stabljike cvijeta u lonac, a zatim u tom trenutku postupno i progresivno sipajte ostatak prljavštine. Budite nježni kako ne biste slomili stabljike. Napunite vodom i to je sve!
Ovo je idealan odgovor za biljke koje trebaju puno zalijevanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)