Uncategorized

POGLEDAJTE KAKO JEDNA SITNICA KOJU NOSITE U TORBI PRIVLAČI NEIMAŠTINU

Pregledajte svoju torbu, bilo da se radi o velikom ili malom ruksaku, torbi oko struka ili oboje.
Što je unutra?
Stručnjaci za feng shui upozoravaju na nošenje određenih predmeta u torbama.
Bitno je da torba bude organizirana. Morate se riješiti svega što vam ne služi jer će vam donijeti nepotreban posao i prepreke na putu. Stvari koje nisu potrebne crpe energiju i uzrokuju kaos. Razvrstajte kaos stavljanjem stvari u odjeljke i iz svoje torbe izbacite sve što vam više ne treba. Vjeruje se da će vam biti lakše odlučiti se ako stvari budete u redu.
Sav novac trebali biste držati u novčaniku, a ne u torbi, jer ne biste trebali. Prema feng shuiju, novac u vreći privlači siromaštvo, nedostatak sredstava i energetske blokade na putu razvoja. Također, mnoge žene u torbama drže stare kartice, račune i druge papire koji ne moraju biti tu. Te stvari vas vraćaju u prošlost, donose vam teret i stvaraju vam nedostatak novca. Ovo ukazuje na to da živite u prošlosti i simbolično sa sobom nosite stare probleme i nepotrebne brige.
To je znak sreće i pouzdane zaštite ako je torba čvrsta i netaknuta. Smatra se da poslovna torba treba biti uredna, kvalitetna i dugotrajna. Uredna torba unosi sklad i čuva sklad. To je simbol za vašu torbu s novcem. Ona je simbol blagostanja. Stručnjaci za feng shui savjetuju da torba ne bude preteška jer predstavlja teret i brigu. Vrećica se ne smije ostavljati na zemlji jer se vjeruje da privlači loš novac.
U skladu s feng shuiem, urednost, čistoća, sklad i mir trebali bi biti prisutni posvuda i u svemu. Kao rezultat toga, trebali biste osigurati da vaša torba bude dobro organizirana i uredna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)