Uncategorized

POGLEDAJTE U ČEMU JE TAJNA RASTA PARADAJZA U VAŠOJ BAŠTI

U slučaju da cijenite postavljanje raznovrsnog povrća u rasadniku, prihvaćamo da ćete biti uzbuđeni čuti ovaj štos koji će vam omogućiti da ove sezone imate malu hrpu rajčica.
Uviđa se da mnoge varijable utječu na razvoj događaja, razvoj i razvoj rajčice.
Trenutno je jedna žena odlučila podijeliti svoju preporuku, s obzirom na to da joj, kako kaže u njenom kraju, svi zamjeraju jer je njezin vrtić u svakom slučaju krcat rajčicama koje su pre svega čvrste i ispunjene na karakterističan način.
Glavna stvar pri kupnji rajčice je pitati stručnjaka koja je vrsta sadnje najbolja za asortiman koji ste kupili, odnosno treba li ga postaviti na nadvišenju ili negdje drugdje.

Pogledajte na što se želite usredotočiti:
1.Rajčica zahtijeva odličan protok zraka. Dok birate mjesto, odaberite briljantno i parovito mjesto. Na taj način rajčica bi trebala dobiti najmanje 10 sati izravnog svjetla tijekom dana. Prilikom postavljanja presadnica rajčice ostavite dovoljno prostora između biljaka kako biste imali najidealniji protok zraka.
2.Dok berete presadnice rajčice, postupite kako treba. To implicira da ima razuman zeleni ton i raširenu konstrukciju. Shvatite da strašna sadnica nikada ne može razviti tako veliku biljku kao pristojna sadnica. Pazite i na korijen i na grane. Više grana podrazumijeva više organskih proizvoda od rajčice.
3.Sadite rajčice u dva poteza. Tri tjedna nakon formiranja glavnog kruga sadnica, posadite još jednu u sličan rasadnik. Napravite dva seta kako bi rajčice zadržale u mjeri u kojoj bi to bilo moguće tijekom kasnog proljeća. U pravilu nitko ne može točno reći koji će set bolje zanijeti potomstvo. Budući da ovisi o vama, a dodatno i o atmosferskim uvjetima. Dva rasporeda rajčica smanjit će mogućnost da cijela vaša biljka doživi štetne posljedice moguće užasne klime.
4.Smanjite kocku zaraze, tj. ometanja napada, tuširanjem. Najbolji izbor je tuširanje plavim kamenom. Neće vam škoditi, a rajčica će vam apsolutno pomoći.
5.U sušnoj sezoni zalijevajte ga otprilike dva puta tjedno. Zalijevanje bi trebalo ići odmah u prvom dijelu dana ili kasno navečer, nikad na čvrstom dnevnom svjetlu kako biste se klonili neočekivanog raspršivanja koje može razmaziti rajčicu i naštetiti joj. Voda bi trebala ići ravno u tlo, a ne u lišće biljke.
6.U trenutku kada se rajčica počne razvijati i cvjetati, provjerite ima li grana bez ili s malo cvjetova. Uklonite takve grane. To je pokazatelj da na njima neće biti puno prirodnih proizvoda i da će samo odstranjivati ​​energiju iz drugih plodnih grana, što nije očito objašnjenje.
7.U trenutku kada počinju glavni prirodni proizvodi, biljci treba više hrane kako bi imala mogućnost proizvesti onoliko prirodnih proizvoda koliko se stvarno moglo očekivati. Pomozite joj dodavanjem gnoja (prirodnog komposta) oko stabla.
8.Rajčice berite kad su standardne veličine i zasjenjene. Pokušajte to ne prenijeti na propadanje na stablu. To će spriječiti širenje propadanja i oblika na čvrste organske proizvode.
9.Na kraju, nevjerojatna misterija razvoja rajčice: ako trebate imati rajčicu izvanrednog okusa, posadite jaglac u blizini dvoraca rajčica, tako da ćete dobiti idealan miris.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)