Uncategorized

KANTARI0NOVO ULJE IZBJELJUJE ZUBE, JAČA KOSU I KRVNE SUDOVE: Rezultati već za 14 dana, ali ako pijete ove lijekove – OPREZ!

Narodni travar Momčilo Antonijević govorio je o kantarionu i njegovom uticaju na zdravlje.
Narodni travar Momčilo Antonijevićje prilikom gostovanja u emisiji “Vikend na K1” govorio o ljekovitim svojstvima biljaka i tome koliko pomažu kod brojnih tegoba. Pa tako je izdvojio i one koje su veoma korisne kada je neophodno očistiti organizam od “trovanja” zagađenim vazduhom, a govorio je i blagodetima kantariona
Narodni travar je objasnio kako se dobija kanarionovo ulje.


“Kantarionovo ulje je najbolje čuvati u flašicama sa tamnim staklom. Boja kantarionovog ulja treba da bude rubin crvena. Nema razlike između kantarionovog ulja za unutrašnju i spoljašnju upotrebu ako ga napravite sami. Pravi se tako što se svježi cvjetovi kantariona prosuše jedan dan, kako bi izgubili vodu, onda se napuni jedna tegla kantarionom, pa se nalije uljem. Koristim hladno cijeđeno suncokretovo, a može da bude i maslinovo. Poslije toga ga ostavite da stoji na suncu minimum 40 dana. Moje iskustvo je dva mjeseca i to se radi ljeti. Onda ga procijedite i možete da ga koristite protiv svih opekotina, posjekotina, rana, uboda”, kaže travar.
Najbitnije je da budete uporni i rezultati neće izostati, tvrdi Momčilo Antonijević.
“Deluje jako dobro na jačanje krvnih sudova, preporučuje se i ljudima koji pate od hemoroida. Kada ga koristite za unutrašnju upotrebu, fantastično regeneriše sluzokožu vašeg želuca i preporučuje se ljudima koji pate od čira na želucu, dvanaestopalačnom crevu ili od gastritisa. Kantarion je biljni prozak i on djeluje snažno antidepresivno od svih biljaka, najbolji je za depresiju.
Sa kantarionom ne možemo pretjerati ali moramo da budemo posebno obazrivi jer kantarion vrlo često ulazi u interakciju sa različitim lekovima. Ukoliko pijete lijekove protiv visokog krvnog pritiska, razređivanje krvi, ukoliko pijete kontraceptivne pilule morate da pazite kada koristite kantarion. Kontraceptivne pilule neće delovati ako koristite kantarion. Kompleksna je biljka, vrlo složenog sastava. Za ovu i za ostale biljke glavna stvar je upornost. Prvi efekti se javljaju posle dve nedelje konstantne upotrebe kantariona. Kantarion je jako dobar za kosu i izbeljivanje zuba. Možete ga staviti na četkicu i prati zube oko 2-3 minuta, onda to ispljunete. Važno je to raditi posle pranja zuba pastom. Zubi budu fascinantno belji već posle 7-8 dana. Ono što je zabluda je da se kantarionovo ulje vrlo često koristilo za sunčanje, to je jedina greška i to se ne radi jer on povećava osetljivost naše kože na sunce. Kantarion možete da koristite ako izgorite na suncu, pa dođete kući da se namažete”, ispričao je narodni travar Momčilo Antonijević.

MONDO/K1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)