15 GODINA KORISTIM ISTI TRIK I KUPATILO MI NIKADA NIJE BOLJE MIRISALO: Mama podijelila savjet, sada sve žene žele ovo isprobati – UŠTEDJET ĆE VAM DOSTA NOVCA

0

Na društvenim mrežama naći ćete pregršt korisnih savjeta za domaćinstvo. Postoji veliki broj grupa čiji članovi neprestano obavljuju genijalne trikove koji im olakšavaju kućne poslove, a jedan od posljednjih koji je podijeljen u grupi po nazivu “Moms Who Clean” na Facebooku, oduševio je sve korisnike ove mreže.
Uz trik koji je podijelila jedna domaćica iz Australije više nećete morati da brinete o neprijatnim mirisima u kupatilu. Umjesto da kupujete osveživač za WC šolju, sredstvo koje vam je potrebno već imate u kući, a koristite ga u druge svrhe., piše Mondo.rs.


Ova žena je pomiješala omekšivač za veš sa vodom u razmjeri pola-pola i sipala u plastičnu flašu i čvrsto zatvorila zatvarač.
Zatim je probušila niz rupa na vrhu poklopca i stavila ga u vodokotlić. Svaki put kada povučete vodu, zapravo ćete isprati WC šolju ovim sredstvoma, a cijelo kupatilo će divno mirisati.
Njen savejt naišao je na prgršt pozitivnih komentara, a Joma je dodala da se ovim trikom služi posljednjih 15 godina, uštedela je brdo para i nikada joj kupatilo nije tako mirisalo od klasičnih osjveživača, kao od ovog sredstva.
“Bravo, otvorila si mi oči, hvala ti na tome. Više nikada neću kupovati osvježivače za WC šolju koji se istroše za pet dana”, napisala je jedna korisnica ove mreže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)