VIŠE NIKAD NEĆETE MORATI DA RIBATE REŠETKE IZ RERNE: Uradite ovo i gledajte kako prljavština sama spada! (FOTO)

0

Evo kako da bez muke i ribanja očistite rešetku iz rerne!
Čišćenje rerne jedan je od sigurno najgorih kućnih poslova. Koliko god da je redovno, uvijek ima još masnoće ili ostataka hrane koje treba očistiti. I ne samo rernu, nego nakon toga treba izribati i rešetku koja stoji unutra.
Ali, znate kako kažu – što se mora, nije teško, pa tako i ovaj posao moramo obaviti jer niko ne želi da sprema hranu u prljavoj rerni. Srećom, jedna mama je na Fejsbuku otkrila trik koji će ovaj dosadni posao mnogo olakšati.
Sve što je potrebno da uradite je da napunite kadu ili neku veću posudu vodom, u nju stavite tri tablete za pranje sudova, potopite rešetku i ostavite da stoji. To je jednostavan recept ove mame, koja je rešetke ostavile da stoje dva sata u vodi sa tabletama, a zatim pokazala fotografije prije i poslije, a rezultat ju je oduševio!
U svojoj objavi na Fejsbuku ona je otkrila da je koristila tablete za pranje sudova jer nije imala ništa drugo pri ruci, a žurila je da očisti stan koji izdaje jer očekuje inspekciju.
“Samo laganim trljanjem sam skinula svu prljavštinu, osim onoga što se nalazi po ivicama jer je to teško očistiti”, napisala je ona.
Ljudi su oduševljeni rezultatima koje je pokazala, a ona dodala da je njen savjet svima da za ovaj posao koriste neku veću posudu ili korito jer će u suprotnom poslije čišćenja rešetke morati da operu i kadu.

(MONDO)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)