Uncategorized

UZMITE LIST ČUVARKUĆE I STAVITE NA NOGU: Ponavljajte to 3,4 dana, š0kiraćete se rezultatom

Kurje oko je zapravo zadebljali dio kože na stopalima koji se stvara kao posljedica pojačanog trenja i pritiska na tom dijelu stopala. Može biti jako bolno. Prirodan lijek za kurje oko nalazi se u skoro svakoj balkanskoj kući- u pitanju je biljka čuvarkuća.


Svako ko ima kurje oko, zna koliko je hod sa ovom izraslinom na stopalama težak. Svaki korak često pojačava bolnu reakciju.
A sve što treba da uradite, kako biste pomogli sebi je sljedeće: uzmite listić čuvarkuće i skinite njegovu kožicu. Stavite list na kurje oko i to njegovu očišćenu stranu. Preko biljke stavite flaster i ostavite da odstoji cijeli dan, uveče na stopalo stavite novi list i novi flaster.
Isti postpak treba ponavljati tri do četiri dana. Nakon tog perioda bol se značajno smanjuje, a u pojedinim slučajevima dešava se i da kurje oko potpuno nestane sa noge. Nekim osobama je pomoglo i za dva dana.

Ova metoda je i veoma pristupačna budući da se čuvarkuća može lako nabaviti. To što je prirodno sredstvo jeste njegov veliki plus.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)