ZALEDITE DETERDŽENT ZA SUDOVE I GLEDAJTE MAGIJU: Smrt je za tvrdokorne mrlje i masnoću, a nema ribanja

Zamrznite deterdžent za suđe i dobili ste univerzalne tablete za čišćenje.Svako ima tečnost za pranje sudova u svom domu, ali verovatno nikada niste pomislili da je zamrznete. Jedna korisnica društvene mreže TikTok podijelila je ovaj jednostavan trik, a rezultat koji je dobila je više nego neverovatan.Naime, sve što treba da uradite je da sipate tečnost za pranje sudova u kalupe za led ili silikonske kalupe za mafine i stavite ih u zamrzivač.


Kada se potpuno zamrzne, dobićete univerzalne tablete za čišćenje koje kao od šale uklanjaju masnoću i prljavštinu. Odlični su za uklanjanje tvrdokorne masnoće sa rešetke pećnice, bez napornog ribanja.Sve što treba da uradite je da istrljate rešetku kockom leda, a zatim isperite toplom vodom. Možete izribati bilo koju prljavu površinu bez straha da ćete je oštetiti ili ogrebati.

Takođe su odlični za uklanjanje masnih mrlja sa odeće ili stolnjaka, a možete ih oprati u mašini za sudove umesto skupih tableta iz prodavnice. U videu ispod pogledajte kako izgleda cijeli proces.

Izvor: Stvar ukusa

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top