Porodica i zdravlje

Najbolji prirodni lek ZA SPAVANJE, koji takođe otklanja GLAVOBOLJU. Jeftino i dostupno svima!

Svima je dostupan ovaj prirodni lijek koji ima moć ublažiti i nesanicu i glavobolju.

Nesanica je čest problem s kojim se gotovo svatko susreće u nekom trenutku svog života. Unatoč tome, predloženi farmaceutski lijekovi često ne pomažu u pružanju olakšanja. Istražimo umjesto toga prirodna rješenja za rješavanje ovog problema!

Da bismo to postigli, potrebna su nam dva uobičajena sastojka u kućanstvu koja ne samo da jačaju imunološki sustav i daju poticaj energije, već i pojačavaju proizvodnju hormona sreće u tijelu.

Zasluge za ovo otkriće idu dr. Mattu Stoneu, cijenjenom američkom liječniku poznatom po opsežnoj literaturi o temi optimalne prehrane. Dvije dotične komponente, koje bi mogle biti iznenađenje, jednostavno su šećer i sol.

Stanice se oslanjaju na šećer kao izvor energije, dok natrij u soli pomaže u staničnom disanju i stvaranju energije. Nadalje, i šećer i natrij djeluju u borbi protiv stresa, vodećeg čimbenika nesanice. Ova moćna kombinacija također može ublažiti glavobolju.

Koji je preporučeni način konzumiranja? Pet žlica šećera.
Pomiješajte 5 žlica šećera i 1 žlicu soli u staklenoj posudi, pazeći da su dobro izmiješani. Stavite posudu na suho mjesto. Neposredno prije no što odete na spavanje, uzmite malu količinu ove mješavine i nježno je stavite ispod jezika. Pustite ga da se postupno otopi i brzo ćete osjetiti njegov povoljan učinak.

Jesu li vam ove informacije bile korisne? Obavezno proširite vijest i podijelite ovu objavu sa svojim prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)