Recepti

U mojoj kući ovo je djeci jedan od najomiljeni doručaka…

Pozdrav, dragi pratitelji! Oduševljen sam što mogu otkriti izvrstan recept za doručak koji se može pripremiti za samo 10 minuta.
Pripremite se za neočekivani užitak jer vam predstavljamo jednostavan i ugodan način za početak dana.
Ne možete si priuštiti previdjeti ovaj nevjerojatno brz i sladak recept za doručak koji je bitan dodatak svakom jutarnjem namazu. Iskoristite priliku i kušajte ovo hvaljeno jelo koje je pobralo izvrsne kritike svih koji su ga imali zadovoljstvo kušati.
Pridružite mi se dok ulazimo u korak po korak postupak izrade ukusnog recepta za doručak u samo 10 minuta koristeći pećnicu, zajedno s osnovnim sastojcima potrebnim za ovaj kulinarski pothvat.

Potrebni su sljedeći sastojci:
Kako biste pripremili ukusan doručak u samo 10 minuta, morat ćete sastaviti sljedeće sastojke:
jednu krišku kruha,
dva jaja,
čašu vode
malo mlijeka.
Sol
Peršin

Želite pripremiti ukusan doručak u samo 10 minuta? Evo kako to možete učiniti!
Za brz i ukusan doručak gotov u samo 10 minuta skupite 150 g cheddar sira. Pomiješajte jaja, mlijeko, sol i peršin u prikladnoj zdjeli, dobro smjesu. Narezani kruh umočite u ukusan umak koji ste pažljivo pripremili.
Na lim za pečenje prekriven papirom za pečenje stavite kruh koji ste umočili. Kruh obilato pospite nasjeckanim cheddar sirom.
Neka sreća bude naklonjena onima koji se odvaže na ovo kulinarsko putovanje, jer svoju kreaciju stave u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)