OČISTITE ZGLOBOVE OD SOLI ZA 3 DANA: Ruski prirodni lijek od lovora za bol u kostima i zglobovima

0

Prema Gennadyju Petroviču Malakhovu, stručnjaku za rusku narodnu medicinu koji je autor više od 60 knjiga o liječenju uobičajenih bolesti, vjeruje se da je nakupljanje kalcifikacija soli u našim zglobovima i kostima tijekom vremena uzrok boli, i stoga se treba eliminirati .
On daje jednostavnu metodu za eliminaciju soli iz tijela. U idealnom slučaju, ovaj bi tretman trebao biti poduzet nakon čišćenja debelog crijeva pomoću vode i soli ili standardnog klistira. Ipak, vrijedno je napomenuti da još uvijek postoji primjetan učinak čak i bez ovog koraka.

Za pripremu umirujućeg napitka od lovorovog lista počnite zagrijavanjem 3 dl vode do točke vrenja. Navečer u kipuću vodu dodajte 5 g lovora i ostavite da lagano kuha pet minuta. Nakon toga smjesu maknite s vatre i ostavite da odstoji preko noći, bilo da je ostavite u termos ili bilo kojoj drugoj prikladnoj posudi.
Sljedeći dan polako procijedite i postupno konzumirajte otopinu u malim gutljajima tijekom dana. Važno je izbjegavati konzumiranje cijele otopine odjednom jer to može dovesti do komplikacija i krvarenja.
Tri noći uzastopno pripremite otopinu od lovora i konzumirajte je tri dana. Nakon sedam dana pauze, režim se može ponoviti još jednom.

Za liječenje kroničnih bolesti zglobova i kostiju lijek konzumirajte pet dana. Dok se podvrgavate tretmanu lovorom, nemojte se uznemiriti ako primijetite crvenkastu boju mokraće i učestalo mokrenje. Ova pojava je sasvim normalna, jer se soli u tijelu snažno otapaju i posljedično uzrokuju iritaciju mokraćnog mjehura.
Nakon razdoblja od četrnaest dana, osjetit ćete olakšanje od nelagode u zglobovima i kostima, te primijetiti primjetno povećanje pokretljivosti u cijeloj strukturi kostura. Ovakav ishod potvrđuje učinkovitost liječenja lovorom. U slučaju da bol potraje, savjetuje se ponoviti tretman.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)