Uzmite običnu koka-kolu, naribajte komad sapuna i neka vam bude pri ruci ovaj kućni trik: KORISTIM GA GODINAMA I PREPORUČAM GA SVIMA!

0

Iako se može činiti čudno, upravo ova kombinacija služi kao izvrsna pomoć u čišćenju lonaca i tava. Recite zbogom danima rada sa zagorenom masnoćom i pozdravite blistavo čist lonac. Probajte i bit će vam drago.
Istražite naš vodič na našem učinkovitom i korisniku jednostavnom YouTube kanalu. Otopina za čišćenje napravljena od sastojaka koji se nalaze kod kuće.

Potrebne komponente:
Količina cole je 500 ml.
Jedan komad čvrstog sapuna.
Potrebna je jedna žlica sode bikarbone.
Jedna supena kašika soli.
Mala količina vode.

Da biste iskoristili ovu metodu, pomiješajte sodu bikarbonu i sol u maloj posudi Dodajte malu količinu vode i miješajte dok se dobro ne sjedini. Zatim, dobivamo komad čvrstog sapuna. Za proizvodnju većih rebara, usitnjavamo ih u strugotine.
Zatim ih stavite u posudu za kuhanje i uvjerite se da su potpuno uronjeni u colu. Stavite lonac na štednjak, ulijte malu količinu vode i nastavite zagrijavati smjesu. Nastavite miješati dok se sapun potpuno ne otopi i dobije jednoličnu konzistenciju. Pomiješajte sol i sodu bikarbonu kako biste dobili otopinu, a zatim je ulijte u za to predviđenu posudu.
Osigurajte temeljito miješanje sastojaka. Prebacite smjesu u posude i ostavite da se prirodno skrutne na sobnoj temperaturi. U roku od otprilike sat vremena, naš proizvod je potpuno pripremljen i očvrsne do željenog stanja.

Sada upotrijebite na sljedeći način.
Za čišćenje posuđa jednostavno nanesite malu količinu mješavine na vlažnu spužvu. Krajnji rezultat bit će zadivljujući, s netaknutim i uglađenim izgledom. Na kraju članka nalazi se video prilog u kojem možete vidjeti cijeli proces.

Otkrijte mnoštvo namjena Coca-Cole u kućanstvu! Iskusite neusporedivu lakoću čišćenja vašeg WC-a s ovim izvanrednim proizvodom. Među kućanskim poslovima, čišćenje WC-a često se smatra nepoželjnim zadatkom, osobito kada ga prati neugodan miris.
Nadalje, nakupljanje kamenca u WC školjki može predstavljati izazov kada je u pitanju čišćenje. Prije nego pribjegnete štetnim kemikalijama, razmislite o alternativnom pristupu.
Nastavite miješati smjesu sve dok se sapun potpuno ne otopi i sjedini u jednoličnu konzistenciju. Pomiješajte sol i sodu bikarbonu kako biste dobili otopinu, a zatim je ulijte u za to predviđenu posudu. Osigurajte potpunu i temeljitu smjesu. Prebacite smjesu u posude i ostavite da se prirodno skrutne na sobnoj temperaturi.
Za otprilike jedan sat, naš proizvod je potpuno pripremljen i očvrsne. Sada upotrijebite rekreiranu rečenicu na sljedeći način. Za čišćenje posuđa jednostavno nanesite malu količinu mješavine na vlažnu spužvu.
Predmeti o kojima je riječ će imati izvanredan izgled, pokazujući i čistoću i primjetan sjaj. Na kraju članka nalazi se video koji gledateljima omogućuje promatranje cijelog procesa. Otkrijte mnoštvo namjena Coca-Cole u kućanstvu. Doživite neusporedivu pogodnost čišćenja vašeg WC-a bez napora s ovim izvanrednim proizvodom. Među manje omiljenim kućanskim zadacima, čišćenje WC-a se može posebno ne svidjeti, pogotovo kada se iz njega širi neugodan miris.

Nadalje, WC može nakupiti kamenac, što predstavlja izazov kada je u pitanju čišćenje. Prije nego što posegnete za štetnim kemikalijama, vrijedi razmisliti o alternativnom pristupu.
Potrebne komponente su sljedeće:
Porcija kole obično se sastoji od 100 mililitara. Za najučinkovitije rezultate preporuča se korištenje paste za zube mint jer je pristupačna i korisna za oralnu higijenu.

Upute za korištenje:
Možete birati između Pepsi ili Coca-Cole i natočiti Colu u čašu. Nastavite s izvlačenjem paste za zube pritiskom na tubu. Osigurajte potpuno i temeljito miješanje sastojaka. Prebacite smjesu u kalupe za led i stavite ih u zamrzivač da se stvrdnu.
Kad god trebate očistiti WC školjku, jednostavno dodajte kockice leda napravljene od ove mješavine.
Odložite ga i temeljito ga očistite četkom. Osim toga, imate mogućnost uključiti ga u spremnik za ispiranje. WC je temeljito očišćen i sada je bez kamenca, ostavljajući ga svježim i netaknutim. Moramo pomiješati Coca-Colu s octom.
Spoj poznat kao natrijev bikarbonat obično se koristi u raznim primjenama. Spremnik ispunjen kultnim pićem poznatim kao Coca-Cola. Često korištena tvar, parafinsko ulje (poznato i kao vazelin), naširoko se koristi.
Kako biste osigurali temeljito čišćenje WC školjke, ne zaboravite podići WC dasku i očistiti i područja ispod nje. Navedene sastojke pomiješajte s domaćim sredstvom za čišćenje noseći zaštitne rukavice. Zatim uzmite otopinu i njome očistite WC školjku ribanjem četkom.
Nakon nanošenja, ostavite sredstvo za čišćenje da odstoji otprilike pola sata prije brisanja i ispiranja kako biste osigurali čiste i polirane strane i rubove. Pazite na besprijekornu čistoću vašeg toaleta. Brend Coca Cola stoji sam za sebe.
Kada je riječ o održavanju WC školjke čistom, ovaj naširoko omiljeni napitak pokazao se vrlo učinkovitim suputnikom. Kako biste aktivirali željeni učinak, jednostavno ispraznite limenku Coca-Cole (idealno Coca-Cola Zero) u za to predviđenu posudu i pustite da djeluje. Nastavite s četkom za temeljito čišćenje WC školjke, nakon čega slijedi ispiranje.

Učinkovitost obične Coca-Cole u uklanjanju lisnih uši nadmašuje učinkovitost kemijskih alternativa. Ako ste iscrpili sve dostupne opcije u pogledu raspršivača za kućanstvo i niste uspjeli, razmislite o odabiru obične Coca-Cole kao alternativnog rješenja. Učinkovitost ove metode je vrlo pohvalna.
Potrebne komponente:
Jedinstvena boca Coca-Cole. Potrebna je mjera od tri žlice tekućeg sapuna. Žlica Coca-Cole trebala bi vam biti dovoljna ako imate malu bočicu.
Kako bismo spriječili bilo kakve probleme s prskanjem, morali smo snažno mućkati colu dulje vrijeme ili je prebaciti u nepokrivenu posudu kako bismo oslobodili sve zarobljene plinove.
Ako vam auto ostane bez goriva, jednostavno dodajte malo tekućeg sapuna. Osigurajte potpuno i temeljito miješanje. Kako bi se otopina učinkovito pričvrstila na lišće, sapun služi kao neophodna komponenta.
Za one koji žele primijeniti ovaj lijek na povrće, savjetuje se da se odluče za organski tekući sapun. U slučaju ruža ili drugog cvijeća, uz njega se može koristiti i klasični deterdžent. U ovom trenutku jednostavno trebamo prenijeti otopinu u raspršivač. Ovaj proizvod je učinkovit u kontroli lisnih uši na raznim biljkama kao što su ruže, povrće drveće itd.
Naš pristup ne uključuje razrjeđivanje tvari vodom; umjesto toga, colu kombiniramo sa sapunom, što rezultira nezaobilaznim rješenjem za kontrolu štetočina. Uvjerite se iz prve ruke u učinkovitost ovog spreja jer učinkovito uklanja lisne uši.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)