Praktična žena

SAM0 KVASAC, MAL0 MEDA I KOSA PONOVO NARASTE KA0 U 2O-IMA: Kućni trik PR0TIV gubitka kose i brzog rasta, djeluje bolje 0D hemije

Maska za kosu koja sadrži kvasac služi kao učinkovito rješenje u borbi protiv gubitka kose. Osobito se savjetuje osobama kojima opada kosa, kao i onima koji pate od ekcema ili ozbiljnih problema s prhuti.
Kvasac je bogat hranjivim tvarima koje pomažu u revitalizaciji i hranjenju oštećene kose, poboljšavaju njezinu kvalitetu i jačaju krhke vlasi.

POTREBNI SU SLEDEĆI SASTOJCI:
20 grama svježeg kvasca, 1 žlica toplog mlijeka, 1 žlica meda i 1 žumanjak.

POSTUPAK PRIPREME:
Pomiješajte med s vrućim mlijekom dok se ne otopi. Zatim dodajte kvasac i dobro promiješajte.
Ostavite ga na toplom mjestu oko 15 do 20 minuta.
Nakon što to razdoblje prođe, umiješajte žumanjak i promiješajte. Kako biste omekšali smjesu ove maske za kosu, možete dodati sastojke poput jogurta, maslinovog ulja ili gela aloe vere.
Ipak, kvasac je bitna komponenta koju ova maska ​​mora sadržavati.

NAČIN UPOTREBE:
Stavite masku na kosu koja je čista i blago vlažna. Budući da kvasac zahtijeva toplinu, preporučljivo je omotati kosu plastičnom kapom ili folijom.
Zatim, u ručnik.
Koncentracija proteina, vitamina i minerala dublje prodire u folikule dlake. Preporuča se ostaviti masku minimalno jedan sat ili preko noći ako je moguće.
Za kraj isperite toplom vodom. Nema potrebe za brigom; izraziti miris maske nestat će nakon korištenja običnog šampona.
Za postizanje vidljivih rezultata ovaj postupak je potrebno provoditi dva puta tjedno u trajanju od 2 do 3 mjeseca. Nakon toga se može napraviti pauza od 3 mjeseca.
Možete se ponovno podvrgnuti tretmanu ako je potrebno.
Nakon prve primjene kosa će izgledati življe, sjajnije i punije. Hranjenje iznutra.
Kvasac je vrlo učinkovito sredstvo za jačanje kose i poticanje rasta.
Kako bi se osiguralo da kvasac nastavi fermentirati nakon što stigne u želudac, treba ga pomiješati s kipućom vodom ili mlijekom kada se uzima interno. Za ugodniji okus može se pomiješati s medom, kakaom, voćem i drugim sastojcima.
Preporučena dnevna doza je između 25 i 33 grama kvasca. Ponekad se savjetuje napraviti pauzu od minimalno 1 do 2 mjeseca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)