SPAS ZA PLUĆA Zaboravljeni Domaći Čaj Momentalno Čisti Pluća I Zaustavlja Kašalj Preko Noći

0

U području rješavanja respiratornih problema, nema premca. Kumin je samonikla biljka, prvenstveno svrstana među razne biljke. Stari Egipćani prvi su prepoznali moć sjemenki crnog kima i od njih stvorili ljekovito ulje.
Ljudi s Istoka su tvrdili da crni kim može izliječiti sve bolesti, osim smrti. Ovaj začin je bogat eteričnim uljima, raznim masnim kiselinama i vitaminom C. Znanstvena istraživanja pokazuju da crni kim ima potencijal za učinkovito suzbijanje ili smanjenje 600 različitih bolesti i zdravstvenih problema.
Može se koristiti na nekoliko načina za liječenje, uključujući kao ulje, kuhati u čaj ili posuti kao sjemenke u salate ili druga jela.
Kumin ima svojstva koja su analgetska, antibakterijska, protuupalna i antivirusna. Njegov jedinstveni sastav omogućuje učinkovitu podršku oporavku jetre, eliminaciju toksina, poboljšanje funkcije bubrega, kontrolu krvnog tlaka i održavanje razine kolesterola.

Osim toga, kumin jača apetit, pomaže probavi, ublažava nadutost i ublažava grčeve u želucu.
Istraživanja su pokazala povoljan učinak na dijabetes i smanjenje razine šećera u krvi. Osim toga, pacijenti s rakom pokazali su pozitivne odgovore.
Njegova snažna antioksidativna svojstva jačaju imunitet, što ga čini posebno učinkovitim za osobe koje su podvrgnute kemoterapiji, jer ubrzava oporavak tijekom liječenja i povećava ukupnu učinkovitost.

Crni kim je učinkovit u poticanju obnove plućnog tkiva, pročišćavanju dišnih putova i jačanju funkcije pluća. Za pripremu čaja od crnog kima za bronhitis i kašalj pomiješajte jednu veliku žlicu crnog kima, jednu malu žlicu kamilice i pola male žlice sjemenki anisa u šalici tople vode. Pustite smjesu da stoji 10 minuta, zatim je procijedite, dodajte med za slatkoću i konzumirajte nekoliko puta tijekom dana.

Sirup protiv kašlja za ublažavanje astme.
Pomiješajte malu žlicu nasjeckanog crnog kima s dva protisnuta češnja češnjaka i dvije žlice meda. Uzimajte jednu malu žlicu mješavine svako jutro na prazan želudac u trajanju od tri tjedna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)