SLATKI KUPUS SA JUNETINOM: RECEPT KOJI ĆE ODUŠEVITI SVE VAŠE UKUĆANE

0

Nikada nisam bio ljubitelj kupusa, niti sam uživao u mahunama i grašku. Međutim, uvijek postoji način da svaki obrok prilagodite svojim željama, što vam omogućuje da istinski cijenite ono što vam se nekada nije sviđalo! Ova priprema od kupusa mi je skroz idealna!

POTREBNI SU SLEDEĆI SASTOJCI:
1 kupus, 500 grama junećeg mesa (kao što je riba, pečenica ili but), 1 glavica luka i 2 krompira.
mrkve
Pola manjeg celera, po tri grančice peršina i lista celera, desetak zrna papra, 1 dl kuhane rajčice, malo ulja, soli i papra po želji, pimenta po želji, malo sušenog bilja i 2-3 lovora. ostavlja.

KAKO PRIPREMITI SLATKI KUPUS SA JUNETINOM?
Propirjajte nasjeckani luk i meso. Zatim na kupus naslagati trećinu nasjeckanog kupusa, zatim 1 krumpir narezan na kockice i 1 mrkvu narezanu na kolutiće. Dodatno pospite polovicom papra i lovorom, te polovicom začina.
U sredinu stavite kupus, krumpir, mrkvu, začine, lovor i celer. Dodati dio paradajza. Na kraju sve posuti preostalim kupusom. Ukrasite grančicama peršina i celera, a zatim prekrijte ostatkom rajčice. Slatki kupus s govedinom.
Dodajte vodu i kuhajte na laganoj vatri otprilike 1,5 sat nakon što zavrije. Ako je meso starije, produžite vrijeme pečenja na oko 2 sata. Ostavite ga da odstoji oko pola sata prije posluživanja za najbolje rezultate.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)