Ako imate banane, pećnica vam nije potrebna! Ovaj desert sa 2 kreme je savršen

0

NAJLJEPŠA TORTA OD BANANA: Slojevi biskvita punjeni bogatom kremom od čokolade i vanilije—ovo je iskustvo koje ne želite propustiti!
Vjerojatno već znate da su biskviti drage mnogim domaćicama, zahvaljujući njihovoj brzoj pripremi i divnom okusu samih kolača.
Napravite najkremastiju slasticu od banana, dvije vrste nadjeva i kolačića. Proces nikada nije bio jednostavniji, a prezentacija kolača podsjeća na vrhunsku pekaru.

POTREBNI SASTOJCI:
Za žuti fil potrebno vam je 600 ml mlijeka, 60 g praška za puding od vanile, 100 g šećera, 150 g crne čokolade i 100 g putera.
600 ml mlijeka, 60 g praška za puding od vanilije, 100 g šećera, 100 g putera i 450 g banana za ukras:
20 grama kakao praha

KAKO PRIPREMITI BRZI KOLAČ SA BANANAMA?
Pravokutni kalup prvo obložite prozirnom folijom, a zatim na dno stavite piškote koje ste prethodno namočili u mlijeko.
Fil od čokolade: šećer i puding pomešati sa vrelim mlekom, kuvati uz stalno mešanje dok se ne zgusne. Maknite s vatre i umiješajte maslac i čokoladu. Ostavite da se ohladi prije nego što prelijete tortu, a zatim na vrh stavite prepolovljene banane.
Žuti fil: Pomešati šećer i puding sa vrelim mlekom, kuvati uz stalno mešanje dok se ne zgusne. Kad skinete s vatre, miješajući umiješajte maslac. Zatim smjesu prelijte preko banana.
Na to stavite preostale kekse umočene u mlijeko. Ostavite ih da se ohlade u hladnjaku. Prije rezanja posuti kakaom u prahu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)