NE BACAJTE NI SLUČAJNO KORU OD OVE VOĆKE: Liječi Psorijazu, Skida Bradavice I Izbjeljuje Zube!

0

Nikada ne podcjenjujte moć kore od banane. Ima potencijal za liječenje psorijaze, uklanjanje bradavica i uljepšavanje vašeg osmijeha.
Jednom kada otkrijete nevjerojatne prednosti ove često odbačene kore voća, više je nikada nećete odbaciti. Baš kao i samo voće, kora je prepuna vrijednih nutrijenata. Zapravo, u određenim regijama poput Indije, čak se smatra delikatesom. Međutim, njegova upotreba seže daleko izvan kulinarskih užitaka – također se može koristiti za poboljšanje vaše ljepote.
Banana, voće poznato po svojoj nutritivnoj vrijednosti i visokom sadržaju vlakana, također ima vrlo korisnu koru. Često odbačena bez razmišljanja, koru ovog voća Indijci su koristili bezbroj godina zbog svoje svestranosti i korisnosti u mnoštvu primjena.

Prepustite se slastičnom užitku čokoladnog banana kruha, preslatke poslastice savršene za zadovoljavanje vaše želje za slatkim. Vratite se u draga sjećanja iz djetinjstva uz nostalgične okuse štrudle, kolača od jabuka i banana koji podsjeća na s ljubavlju pripremljene slastice iz bakine kuhinje.
Dobrobiti kore banane za kožu su brojne i pokazala se učinkovitim lijekom za različita stanja kože. Nježnim utrljavanjem pilinga na kožu djeluje kao antioksidans, osigurava hidrataciju, ublažava svrbež i nudi olakšanje kod psorijaze. Za te se svrhe koristi unutarnja strana kore.

Kore od banane mogu učinkovito ukloniti obične bradavice laganim utrljavanjem njihove unutarnje strane na oboljelo mjesto, što rezultira neškodljivim uklanjanjem.
Bit ćete oduševljeni otkrićem da, slično svojstvima kokosovog ulja, unutrašnjost kore banane ima sposobnost prirodnog izbjeljivanja zuba. Svakodnevnim temeljitim trljanjem zuba tijekom minimalno 15 dana nedvojbeno ćete svjedočiti nevjerojatnom poboljšanju njihovog izgleda.
Odlučiti se za prirodne pripravke uvijek je mudriji izbor jer oni ne nose rizik od štetnih učinaka koji dolaze s uporabom kemijskih alternativa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)