NIKAKO NE BACAJTE NAOČARE KADA IZGREBETE STAKLA: Svi koriste DETARDŽENT, a to je GREŠKA, evo kako da budu kao NOVE

0

Za pojedince koji se oslanjaju na naočale za svakodnevno funkcioniranje, strah od njihovog oštećenja dobro je poznata briga. Nesretna je stvarnost da nakon što se naočale ogrebu, često postaju neupotrebljive. Međutim, pozitivna vijest je da postoje isplativa rješenja za popravak mnogih manjih ogrebotina na staklenim površinama.
Kako biste smanjili vidljivost ogrebotina na prozorima, ova četiri proizvoda mogu biti od velike pomoći.

Ulje posebno formulirano za nježnu kožu beba.
Jednostavno nanesite malu količinu baby ulja na vatu. Nježno utrljajte staklenu površinu uljem i ostavite da se osuši na zraku. Ova bi metoda trebala učinkovito ukloniti sve vidljive ogrebotine.

Soda bikarbona je svestrani sastojak koji se obično koristi u kuhanju i čišćenju kućanstva.
Alternativni lijek uključuje stvaranje mješavine pomoću sode bikarbone i vode. Nanesite ovu pastu na pamučnu krpu i nježno utrljajte na staklenu površinu. Isperite staklo toplom vodom i obrišite ga krpom.

Automobilski vosak
Kako biste učinkovito ispolirali staklo, jednostavno nanesite malu količinu voska za poliranje automobila na pamučnu krpu i utrljajte je na površinu.

Sprej dizajniran posebno za održavanje i zaštitu drvenih površina.
Prema web stranici 99easyrecipes, osim što se koristi za poliranje drvenog namještaja, ovaj proizvod također može učinkovito ukloniti ogrebotine na staklu. Da biste to učinili, proizvod jednostavno nanesite na krpu i nježno utrljajte na staklenu površinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)