Korijen maslačka učinkovitiji od kemoterapije

0

U roku od 48 sati čaj od maslačka djeluje na stanice zahvaćene rakom, uzrokujući njihov raspad, istovremeno čuvajući zdrave stanice organizma od bilo kakvih štetnih učinaka. Često odbacivana kao obični korov, ova zanemarena biljka posjeduje brojna ljekovita svojstva. Da biste dobili njegove dobrobiti, morate ga jednostavno skupiti s nezagađenih padina, daleko od užurbanih cesta.

Dok su naši preci bili svjesni ljekovitih svojstava cvjetova maslačka, nisu bili svjesni potencijala korijena u pomoći oboljelima od raka. Istraživači su došli do značajnog otkrića koje pokazuje da učinkovitost korijena ove biljke nadmašuje učinkovitost kemoterapije, budući da ima sposobnost eliminirati sve stanice, dok isključivo cilja na stanice raka.
Ne samo da posjeduje diuretička svojstva, već djeluje i kao katalizator za proizvodnju žuči, pročišćava jetru, ublažava simptome alergije i snižava razinu kolesterola. Ova izvanredna tvar bogata je esencijalnim vitaminima i mineralima, uključujući vitamin B6, tiamin, riboflavin, vitamin C, željezo, kalcij, kalij, folnu kiselinu i magnezij.
Godinama je općepoznato da ova biljka pruža nevjerojatno visoku količinu vitamina K, premašujući preporučeni dnevni unos za čak 535%. Dodatno, nudi značajnu dozu vitamina A, zadovoljavajući približno 110% dnevnog preporučenog unosa. Ove nutritivne činjenice odavno su utvrđene i priznate. Iskusite čudesne dobrobiti čaja od maslačka. Uzbudljiva otkrića proizašla su iz Odsjeka za kemiju i biokemiju na Sveučilištu Windsor u Kanadi, pružajući tračak nade pojedincima koji se bore s rakom.
Revolucionarno istraživanje otkrilo je da korištenje korijena maslačka dovodi do iskorjenjivanja stanica raka dok zdrave stanice ostaju neozlijeđene, kako je objavljeno na platformi Natural News. Prema istraživanju, čaj od maslačka ima sposobnost ciljanja i razgradnje zahvaćenih stanica u roku od 48 sati. Zanimljivo je da ovaj proces tijekom tog vremena ne oštećuje zdrave stanice u tijelu.
Nalazi su doveli do zaključka da dosljedno liječenje korijenom maslačka može učinkovito iskorijeniti značajan dio stanica zahvaćenih rakom kod pacijenata. Ovi neočekivani rezultati priskrbili su dodatnu potporu istraživačkom timu za daljnje istraživanje potencijala ove izvanredne biljke. U dobi od 72 godine, John di Carlo je čvrsto vjerovao u ljekovitu moć maslačka i izdržao je rigorozne i “asertivne” kemoterapije u svojoj borbi protiv bolesti.
Primao je liječničku skrb u trajanju od tri godine prije nego što su mu liječnici dopustili da se vrati kući i provede preostalo vrijeme s voljenima. Uz ograničene mogućnosti koje su liječnici imali na raspolaganju u borbi protiv njegove bolesti, predložili su konzumaciju čaja od korijena maslačka kao posljednji spas.

Prema Natural News, ova je osoba svjedočila remisiji bolesti, djelomično ili potpuno, unutar samo četiri mjeseca. priprema: Manji dio pomiješajte s 2 dcl ohlađene vode, pa stavite na zagrijan štednjak da prokuha. Pustite da lagano kuha dodatnih 5 minuta. Zatim maknite s vatre i poklopite još 10 minuta prije filtriranja čaja. Konzumirajte ovaj napitak tri puta dnevno prije jela.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)