TO JE RAZLOG zašto sam počeo žvakati klinčiće svaki dan: Moram zahvaliti majčinoj ljekarnici na ovom sjajnom SAVJETU

0

Moj uvod u korisna svojstva klinčića došao je iz zadivljujućeg dokumentarca na temu tradicionalne kineske medicine. Ovaj mirisni začin koristi se zbog svojih terapeutskih svojstava.
Kada se suočite s nelagodom zubobolje, možete pronaći olakšanje primjenom klinčića izravno na zahvaćeno područje. Ovi izvanredni začini posjeduju antibakterijska svojstva i učinkovito se bore protiv infekcija u usnoj šupljini.

I to je samo početak! Imamo 5 različitih metoda za korištenje klinčića koje ćemo podijeliti s vama.

Uklonite sve parazite iz svoje okoline.
Za osobe koje imaju česte želučane tegobe ili proljev, preporučuje se žvakanje klinčića dva puta dnevno. Klinčići imaju sposobnost pomoći u probavi i zaštiti probavni sustav od štetnih bakterija i parazita.

Monotone infekcije usne šupljine
Ovo je još jedan način na koji se klinčići mogu iskoristiti.
Klinčići posjeduju antibakterijska svojstva koja učinkovito ublažavaju nelagodu zuba i desni. Dodatna prednost je njihova sposobnost trenutnog osvježavanja daha neutraliziranjem neugodnih mirisa.

Ako vas boli grlo
Ako imate osjećaj gmizanja po koži i osjećate nelagodu u grlu, klinčići mogu pružiti olakšanje! Jednostavno ih sameljite u fini prah i pomiješajte s medom. To će stvoriti snažnu smjesu koja se može nježno nanijeti na zahvaćena područja.

Mladolik i blistav ten
Klinčići sadrže tvari koje uništavaju slobodne radikale. Time se usporava proces starenja.
Također sadrži puno antioksidansa, koji mogu ukloniti štetne tvari iz tijela.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)