Kako brzo izliječiti gljivice na noktima? 3 jednostavne metode koje će uvijek pomoći…

0

Ako osjećate da više ništa ne radi, isprobajte ove 3 jednostavne metode…
Žutilo i ljuštenje noktiju, pojava pukotina i svrbež između nožnih prstiju simptomi su gljivične infekcije. Statistike pokazuju da svaki peti stanovnik Zemlje pati od ovog problema. Postoji li učinkovit lijek protiv gljivica na noktima?
Smanjeni imunitet, tijesne cipele, prekomjerno znojenje stopala, višak kilograma čimbenici su koji doprinose infekciji. Ako primijetite znakove gljivica na stopalima, trebate djelovati odmah!

UČINKOVITI LIJEKOVI U BORBI PROTIV GLJIVICA NA NOKTIMA
Prvi razuman korak za izlječenje i oslobađanje od gljivične infekcije je posjet dermatologu. Metode liječenja ovisit će o stupnju razvoja bolesti, veličini zone zahvaćene gljivicom i općem stanju tijela.
I premda nema čarobnih načina da se problem riješi odjednom, pažljiv medicinski tretman i suvremena terapija temeljena na tradicionalnoj medicini obično daje pozitivan rezultat. “Daily Magazine” govori vam o najboljim prirodnim lijekovima za uklanjanje plijesni.

1)SODA I JABUČNI SOCAT PROTIV MIKOZE NOKTIJU
Soda bikarbona i jabučni ocat danas se nalaze na polici u kuhinji gotovo svake domaćice. Ovim sredstvima možete nanijeti razoran udarac gljivicama.
Pomiješajte jabučni ocat i toplu vodu u omjeru 1:3. Ulijte smjesu u umivaonik i potopite stopala u ovu otopinu 20 minuta. Zatim ih obrišite suhom krpom. Ponovno ulijte toplu vodu (2 litre) u sudoper i otopite 2 žlice sode bikarbone. Namačite stopala u ovoj kupki 15 minuta. Temeljito očistite i odrežite sve dijelove nokta zahvaćene gljivicama (lako se skidaju).
Da biste pobijedili gljivičnu infekciju, ovaj postupak morate raditi svake večeri dok ne izrastu zdravi nokti. Bit metode je da će gljiva umrijeti u kiselom okruženju, a soda će spriječiti njezino daljnje širenje.
U uznapredovalim slučajevima nokte nakon kupke možete namazati uljem čajevca: ono se pokazalo učinkovitim sredstvom protiv gljivica.

2)HREN PROTIV MIKOZE NOKTIJU
Još jedan brzi lijek protiv gljivica na noktima je hren. Korijen hrena propasirajte kroz stroj za mljevenje mesa ili ga naribajte. Navečer prije spavanja potopite noge u vruću vodu, dobro ih naparite. Odrežite što veći dio zahvaćenog nokta. Zatim napravite oblog od hrena za noć.
Skinite oblog tek ujutro. Ponavljate li ovaj postupak svaki dan, ubrzo ćete primijetiti poboljšanje.

3)NEVEN PROTIV MIKOZE NOKTIJU
Tinktura i ulje nevena su lako dostupni. Ovi se proizvodi naširoko koriste u kozmetičke svrhe, stoga ih nabavite.
Tinktura nevena je svestran lijek za sve vrste gljivica. Možete ga kupiti u svakoj ljekarni. Obrišite zahvaćene nokte i kožu vatom umočenom u tinkturu nevena. Učestalost postupaka je 2-3 puta dnevno tijekom 2 tjedna.
Gljive su podmukle i vrlo uporne. Na njih se moraju primijeniti radikalne metode. Nadam se da će vam naši savjeti pomoći!
Jesu li vam ove informacije bile korisne? Podijelite ovu objavu sa svojim prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)