UKLONITE TVRDOKORNI KAMENAC IZ TOALETA: Za samo pet minuta pomoću OVOG kuhinjskog sastojka, zasijaće CIJELO kupatilo!

Ljubitelji čišćenja otišli ​​su na Reddit da podjele vrhunske savjete o tome kako da se riješite ružnih mrlja od kamenca u Ve-Ce šolji, a rješenje se vjerovatno krije u vašoj kuhinji!
Čišćenje toaleta je posao u kojem niko ne uživa – posebno ako se nakuplja kamenac.
Kamenac je tvrda, kredasta naslaga, koja se može naći u kućama u kupatilima i kuhinjama oko slavina, Ve-Ce šolja, cijevi i bilo koje vode sa kojom svakodnevno dolazite u kontakt. Ne samo da izgleda neugledno, već može i mnogo oštetiti vaše cijevi.
Srećom, postoji jedan sastojak koji može pomoći u uklanjanju kamenca za samo “pet minuta” – i on se nalazi u vašem kuhinjskom ormariću.
Ljubitelji čišćenja su podjelili svoje vrhunske savjete o tome kako da se otarase mrlja na Redditu, ali jedan se posebno istakao.
Jedan korisnik je rekao da je tajna uklanjanja tvrdoglave prljavštine u upotrebi nečeg kiselog.
Rekli su: „Počnite sa bijelim sirćetom, iako smeđe djeluje jednako dobro. Stavite malo u bocu sa raspršivačem, poprskajte ga, sačekajte pet minuta, a zatim ga istrljajte. Uradite to nekoliko puta.“
Pošto je kamenac napravljen od kalcijum karbonata, alkalne supstance, visoki procenat sirćetne kiseline koji sadrži djeluje na probijanje tvrdih naslaga.