NAJBRŽI I NAJJEFTINIJI NAČIN DA OČISTITE BIJELE PATIKE: MAMA OTKRILA SJAJAN TRIK-TREBA VAM SAMO JEDAN SASTOJAK!

Jedna mama i domaćica otkrila je genijalan trik kako da za par sekundi i malo para očistite bijele patike.
Bijele patike se slažu uz svaki stajling, idu uz sportsku odjeću, a mogu da se nose uz haljinu i suknju. Jednostavno, obavezan su komad obuće koji većina posjeduje u cipelarniku.
Međutim, svi koji ih imaju muče muku da ih ne isprljaju, paze kako hodaju ili dok su u gradskom prijevozu gledaju da ih neko ne nagazi, a onda kada više nisu potpuno bijele kao prilikom kupovine, slijede pitanja kako da ih očiste.
Da li da treba da se operu u mašini za veš, na koliko stepeni, šta ako se raspadnu i brojne nedoumice.
Mama dvoje djece, Karolina iz Australije, otkrila je tajnu čišćenja bijelih patika. Ona je na svom TikTok profilu podijelila genijalan trik za malo para koji će izgledati kao iz rada.
Sve što vam je potrebno jesu stara četkica za zube i tjesteninu, najbolje ona za izbjeljivanje zuba. Premažite pastom cijele patike, kako ne biste na kraju dobili neravnomjerno bijelu površinu. Ostavite par minuta da tako odstoje, a onda ih obrišite starim krpom. Iznenadićete se rezultatom.
Ljudi koji su probali ovaj trik ispod snimka su napisali svoje utiske i to samo pozitivne.
”Potvrđujem, djeluje za malo para”, bio je jedan od komentara. Neki od savjeta pratilaca za čišćenje bili su i drugi proizvodi, poput sode bikarbone ili maramice za bebe.
”Soda bikarbona čini čuda i nemojte nikako da koristite izbjeljivač jer će oštetiti materijal i postaće žućkaste”, predložila je jedna žena.