KOLIKO ČESTO VI MIJENJATE JASTUKE?

Virolog pronašao podatke o jastucima od kojih su se pojedinci razboljeli!
Svi smo više puta čuli da bismo trebali rutinski mijenjati jastučiće na kojima odmaramo, jer se nakon nekog vremena na njima nakupljaju nakupine kože, ostaci, znoj i tako dalje. Unatoč tome, mnogi pojedinci to ne gledaju ozbiljno, tako da virolog ima neuobičajen pristup kako bi natjerao pojedince da priznaju koliko velik propust čine u slučaju da koriste sličan jastuk stvarno dugo vremena sa samo jednom rečenicom.


Dr. Lindzi Broudbent je na Twitteru odmah shvatila koliko je jastučić užasan kada se dugo koristi – pozlit će vam!
“Volim zapanjiti pojedince dajući im do znanja da pod pretpostavkom da je njihov jastuk stariji od dvije godine, skromna količina njegove težine zapravo je prašina parazita i njihov izmet”, napisala je.
Strašnost, slično kao što su mnogi Twitter klijenti primijetili u njezinom slučaju. Kako bilo da bilo, dr. Broudbent nije taj koji je iznio ove podatke, no ugledni stručnjak iz TikToka, dr. Karan Rajan, dodatno je nedavno angažirao pojedince da “moraju mijenjati svoj uložak u redovitim intervalima. ”

“Tipičan pojedinac ‘izgubi’ oko četiri kilograma kože godišnje zbog prhuti, a veliki dio kože ostaje u krevetu i na podlozi. Pravo iskustvo objedovanja za male bube vrše nuždu i do 20 puta dnevno,” On je rekao.
Štoviše, stručnjaci su skrenuli pozornost na to da su žute mrlje koje vidite na jastučiću uzrokovane znojem i masnoćom s vaše kože, a na njima se mogu razmnožiti mikrobi i oblik.

Na kraju, skreću pozornost na to da u slučaju da se jastuk ne vrati u svoju jedinstvenu situaciju nakon što ga preklapate po sredini, on je bez sumnje “mrtav” i ne pruža potporu vratu kakvu bi trebao.
Koliko često mijenjate svoje jastuke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *