ZAMENILA JUTARNJU KAFU OVIM NAPITKOM: IZLEČILA ŠTITNJAČU, ANEMIJU I BOLOVE U KOSTIMA!

Jeste li znali da postoji napitak sa žirom sličan kavi, koji može srediti vaše probleme sa štitnjačom?
Pored toga, ovo ljekovito piće vam može pomoći i popraviti krvnu sliku, a pozitivno utječe na cijelo tijelo!

Što je najbolje od svega, jednostavno se pravi, a okus je toliko sličan omiljenom jutarnjem napitku, da ovo piće zovu žir-kava.
Za početak, treba napraviti malu zalihu mljevenog žira i svakog dana kuhati po jednu žličicu.


Anemičnim osobama preporuča se da ovo rade dva puta dnevno, a već nakon tjedan dana osjetit ćete značajno poboljšanje kada je u pitanju štitnjača.

Kako pripremiti žir?
“Zrele plodove prvo treba propržiti, oljuštiti, a zatim samljeti u jakom blenderu.
Kada pripremate napitak, stavite vodu da proključa, dodajte žličicu mljevenog žira, pa kuhajte desetak minuta.
Procijedite napitak i spremni ste za prirodno liječenje štitnjače. U napitak možete dodati malo šećera ili mlijeka, ali je najbolje piti ga bez dodataka”,

Recept je žene koja je pomoću ovog napitka uspjela značajno popraviti zdravlje, naročito stanje štitnjače, anemiju i bolove u kostima od kojih je patila godinama. Napitak od žira popravlja krvnu sliku, liječi anemiju (žir je odličan izvor željeza), ali i smanjuje bolove u kostima i zglobovima, osobito kod žena starijih

od 40 godina.
Pomaže i kod menstrualnih tegoba, regulira lošu probavu, pomaže u liječenju unutarnjih i vanjskih hemoroida, stabilizira krvni tlak i smanjuje razinu kolesterola i triglicerida. Znanost je već dokazala kako žir sadrži dosta aktivnih tvari koje za sada nisu dovoljno iskorištene u farmaceutskoj industriji, a najvažnije od njih su ogromne količine željeza, bakra, fosfora i kalija.
Probajte i shvatit ćete zašto je ovaj recept osvojio internet