SVI ŠETAJU VANI, A JA NE MOGU IZ KUĆE OD BOLOVA: Sve bolove u kostima uklonite sa ovim domaćim lijekom!

Mišićno-koštana bol zahvaća sve dobne skupine. Bol je prvi simptom u mišićno-koštanim poremećajima i najčešći uzrok dolaska u ambulantu. Osim što uzrokuje zdravstvene,fizičke i psihičke poteškoće utječe na ekonomske prilike pojedinca i društva u cjelini.

Kronična mišićno-koštana bol često je udružena s reumatskim bolestima. Oko 50% osoba s reumatskim bolestima ima ograničenja u svojim svakodnevnim aktivnostima,a mnogi su prisiljeni prestati raditi, piše “Novi”

Mnogo osoba u današnje vrijeme osjeća snažne bolove u zglobovima, ali i kostima, pri čemu su ograničeni i ne mogu obavljati određene poslove.

Do sada je veliki problem predstavljao i lijek, kojeg je bilo jako teško pronaći, te koji bi bio jako djelotvoran da bi mogao ukloniti nastale bolove.

Mi smo pronašli jedan jako jednostavan lijek, čiji ćemo recept podijeliti s vama, a priprema je i više nego jednostavna.
Potrebni sastojci:
litar vode
33 gr magnezij hlorida u prahu

Priprema:
Uzmite jednu posudicu i u njoj pomiješajte ova dva sastojka. Odmah možete započeti sa njegovim konzumiranjem, kako bi se što prije riješili bolova.
Sve osobe od 10 do 40 godina, treba da u jutarnjim satima uzmu samo 1/2 čaše ovog napitka i bolovi će polako nestati.

Osobe od 40 do 70 godina u jutarnjim satima mogu popiti čašu napitka.

Međutim, sve osobe starije od 70 godina treba lijek da uzimaju dva puta dnevno, i to po jednu čašicu u jutarnjim satima i jednu navečer prije spavanja.