RIJEŠITE SE SIJEDE KOSE SA SAMO JEDNIM SASTOJKOM!

z.jpg-1.png-1

Većina žena tretira svoje prosed sa komercijalnim boje za kosu ne znaju da su ovi proizvodi su natovaren s kemikalijama koje mogu učiniti više štete nego koristi na duže staze. Ovisno o proizvođaču, boje za kosu su više ili manje efikasna, ali ima jedna stvar im je zajedničko i to je obilje štetnih spojeva koje sadrže.
Kada je u pitanju tretman bijele kose, najbolja opcija koristi prirodnih lijekova. To nisu samo efikasna, ali i mnogo sigurnije.
Ovo je najbolji DIY način za obnavljanje kose prirodno.

Riješi bele kose sa samo jednom sastojka!
Uputstva:
Jedna od najboljih stvari o ovom lijek je da je stvarno lako za pripremu. Počnite tako što ćete piling 5 krompira. Zatim prikupiti kore i stavite ih u lonac. Dodati 2 čaše vode. Donesite mješavina da provri onda neka kuvajte pet minuta.

Skinite lonac sa vatre i pustite da se ohladi. Procijedite tečnost zatim miješati sa nekim ružmarina ili lavande eterično ulje da se osvježavajući miris.
Prije početka liječenja, operite kosu kao i obično. Završiti do masirajući kosu i vlasište sa mešavinom. Pružanje redovno koristiti tretman, uskoro ćete dobiti željene rezultate.