Prirodni super antibiotik: Uništava urinarne infekcije, čuva bubrege! (RECEPT)

Ovaj prirodni antibiotik veoma je delotvoran, a olakšanje nastaje već posle prve kure


Ako ste nekad imali infekciju urinarnog trakta, onda znate kako je to bolno i neprijatno. Tera vas da često idete u toalet, a mokrenje postaje veoma bolno.

Danas vam skrećemo pažnju na odlično prirodno sredstvo koje će vam pomoći da se brzo i efikasno rešite infekcija urinarnog trakta. Ovaj prirodni antibiotik veoma je delotvoran, i olakšanje nastaje već posle prve kure. Evo kako možete pripremiti prirodno sredstvo protiv infekcija urinarnog trakta.

Biće vam potrebno: 200 ml maslinovog ulja, 250 gr meda, 250 gr limuna, 250 gr korena peršuna

Soda bikarbona protiv urinarne infekcije: Umirite tegobe ovom mešavinom! (RECEPT)


Priprema: Koren peršuna i limun s korom treba sitno da naseckate, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, izmiksajte u blenderu. Dobićete kašastu masu koju treba da čuvate u staklenoj ambalaži u frižideru.

Svaki dan ujutro treba uzimati jednu supenu kašiku. Nakon što potrošite celu smesu, bakterije treba sa nestanu.

Napomena: Bilo bi dobro da med nabavite kod proverenog pčelara, limun bi, svakako, trebalo da bude neprskani. Ukoliko limun ipak kupite u prodavnici, stavite ga da odstoji u hladnoj vodi u koju ste dodali malo sode bikarbone. Nakon toga ga dobro isperite. Koren peršuna, takode, treba da bude dobro opran.


Savet plus: Pijte čaj od peršuna

Peršun deluje kao diuretik, a osim što je ovaj napitak osvežavajući, ubrzaće proces ozdravljenja. Kako biste ublažili ili sprečili urinarnu infekciju, potrebno je da pijete čaj od peršuna. Uzmite jednu kašiku korena peršuna i prelijte sa 2,5 dl vode.

Kuvajte 5-6 minuta, a zatim poklopite 10 minuta, ohladite, pa potom procedite. Pije se 3 puta po 1 šolja.Takođe, peršun je odlično sredstvo protiv oticanja nogu i koristan je za mršavljenje.