ONA JE TRLJALA ALOE VERU NA SVOM LICU. ŠTA SE DOGODILO NAKON 15 MINUTA ĆE VAS IZNENADITI!

z.jpg-8.png-8.png-8.png-8.png-8

Aloe vera je dobro poznat po svojim lekovitim svojstvima i kao sastojak u većini ljepote products.So ako želite imati meke i sjajne kože koža vam nisu potrebni trošiti novac na skupe kozmetike, sve što je potrebno je da se probati ovaj jednostavan trik, a vi ćete dobiti prekrasne kože kao nikada do sada.

Ova metoda je vrlo jednostavna i lako, potreban vam je samo jedan sastojak (aloe vera), a vi ćete biti zapanjeni sa rezultatima!

To je ono što treba učiniti:

 

 

 

1. oprati

Bez piling biljke, operite ga temeljito vodom. Koristite čistu vodu za pranje kao list može biti prljav.

2. Omekšajte to
Ona trlja Aloe vera na njenom licu. Što se događa nakon 15 minuta će iznenaditi!
Možete omekšati list samo po udarajući lagano na njega. Možete čak koristiti valjak za tu svrhu.

3. Cut ga u dva

Nakon što omekšavaju list, trebalo bi smanjiti na dva. Ne smanji veliki dio kao što možete koristiti druga polovina za sledeći put. Dakle, trebalo bi samo pravo iznos koji želite da koristite.

4. Cut ivica

Peel list prvo morate smanjiti rubovima ga nožem. Cut rubovima s obje strane, što otvoren list i lako se otvorene.

5. prorez u dva

Kako se smanjiti rubovima, trebalo bi prerezao otvoriti list koristeći ruke. Ako to ne nije lako otvoriti, možete koristiti i nož prerezao kroz centar.

6. Sastružite kroz sok

Koristeći žlicu možete izvaditi sok iz lista. Izvadite koliko sok kao što možete, tako da ništa ne ide propao. Zatim, treba da ga sakuplja u kontejner.

7. Rub po licu

Koristeći prste bi trebalo primijeniti sok aloe vere po licu. Možete čak koristiti isti list trljati masku cijelom lice. Ostavite masku da se osuši za oko 15-20 minuta.

8. Perite lice

Nakon maska osuši, možete pokušati da oguliti ga iz vašeg lica. Zatim oprati lice s čistom vodom. Nemojte koristiti sapun ili bilo koji kemijski za pranje jer će pobjedi svrhu korištenja ovog lijeka.