NASA priznala da prska atmosferu hemikalijama, ali ne znate za ovaj UZNEMIRUJUĆI RAZLOG

nasa-prskanje-hemikalijama-1

NASA je priznala da izbacuje otrovne hemikalije u atmosferu pošto je izjavila da ispuštanje litijuma u jonosferu pomaže ljudima sa maničnom depresijom i bipolarnim poremećajima.
Moguće je da čak ni sami NASA-ini radnici nisu svjesni pravog cilja ovog projekta hemijskog zaprašivanja, izvještava “wakingtimes.com”

Jedan radnik NASA-e po imenu Daglas Rouland je izjavio da se litijum ispušta u atmosferu, ali da je potpuno bezopasan po okruženje.

Prije nego što pomislite da je u pitanju teorija zavjere, moramo vam ukazati na to da postoje brojni naučni dokumenti koji potvrđuju ove tvrdnje.

Da li ste čuli za aerosolne vakcinacije protiv boginja i gripa? Da li ste znali da se to sprovodi od 2003. godine? Ove vakcine su testirane na djeci u Indiji koja su stara jedva 9 mjeseci.

Inače, farmaceutske kompanije su potpuno zaštićene od tužbi zbog ovih masovnih vakcinacija po odluci Kongresa još od 1986. godine.

Inače, SAD nisu jedini koji prisilno vakcinišu svoje stanovnike. To čine i mnoge druge nacije.
U Australiji je npr. razvijena GMO vakcina sa živim bakterijama koja će biti raspršena po cijeloj Australiji s ciljem depopulacije stanovništva.

Dakle, ustanovili smo da se ovo zaista dešava, ali zašto?

Sve više nacija odbija da jede genetski modifikovanu hranu i da pije fluorizovanu vodu koju su medicinski stručnjaci označili kao neurotoksin, te je elita odlučila da osmisli novi vid depopulacije putem neurohemije.

Litijum mijenja način na koji razmišljamo tako što utiče na nivo serotonina i norepinefrina koje naš endokrini sistem luči. Čak i ljekari koji prepisuju ovaj lijek mentalno bolesnim ljudima navode da litijum nije bezbjedan jer je teško odrediti njegovu dozu. I pored toga, NASA i dalje tvrdi da je potpuno bezopasno ispuštati litijum u atmosferu.

Takođe postoje i dokumenti koji ukazuju na to da se ispuštanje litijuma u atmosferu sprovodi još od 1970. godine.

Očigledno je da elita koristi biološko oružje protiv stanovništva, utičući na njihovu psihu i pretvarajući ih u bezumne robove sa ispranim mozgom koji toga uopšte nisu svjesni.

Možete ih nazivati hemijskim tragovima ili kako god vi hoćete, ali činjenica je da je to oružje elite na kom se zasniva demokratsko društvo.

Izvor: webtribune.rs